74 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.08.23.
tag |
Az újrakrist.candyvel óvatosan!Nagyobb ereje van mint hinnéd!Az acélpetárdámba azt tettem darálva........nem is tudom azt a hatalmas csattanást semmihez sem hasonlítani. Válasz Nevem:Rock üzenetére (#3838) |
|
|
1085 db. hozzászólás
119 pont
Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Hi! Ma sikerült naggyon jó újrakristályosított candyt csinálnom! Elösször amikor csináltam,tiszta kristályos szinte teljesen szilárd szar lett,de a mostani az teljesen olyan állagú mint a gyúrma.Alapból ezis olyan kristályosnak tűnik,de kicsit meg kell paskolni (elfolyósodás jelensége.Többnyire a sárfolyamok is ettől a jelenségtől indulnak meg) és máris olyan mint a gyúrma.Mindjárt rakok fel pár képet. Betöltöttem ezzel 2 kisebb mocit,majd meglátjuk abban mit produkál.1 végig,egy félig furatolt.Majd rakok fel videót (ha jók lesznek). |
|
|
708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
gyufaméregport használtam! csak felül volt 1 db gyufafej gyújtásnak................ |
|
|
715 db. hozzászólás
400 pont
Haladó
2006.10.10.
tag |
Megpróbálok még pár gyufás kisrakétát is építeni, eddig csak egyszer sikerült, de az nem rakéta akart lenni, csak egy kis vulkán:) csak felborult és elszállt.
|
|
|
715 db. hozzászólás
400 pont
Haladó
2006.10.10.
tag |
Ma, akkor megpróbálok én is csinálni egy párat, mindet más kanóccal gyújtom meg.
De én mindig csak azt tudom ajánlani annak aki gyufamérges petárdát akar, hogy csináljon egy egyszerű eldobható durranó gyufásdobozt. Csak egy doboz gyufa kell hozzá (sőtt én még ki is szoktam venni vagy 7-8 gyufát a dobozból) Jól lefojtom és számomra tökéletesen nagyot durran...a kis sárga petárda elbújhat mellette. |
|
|
715 db. hozzászólás
400 pont
Haladó
2006.10.10.
tag |
90%, hogy az a gond, hogy az általad felső folytásnak és kanócnak használt gyufafejet rögtön kilövi a cucc...
Magyarán, építettél egy kiságyút |
|
|
371 db. hozzászólás
14 pont
Labortöltelék
2005.12.25.
tag |
gyere föl msn-re: [email protected] |
|
|
371 db. hozzászólás
14 pont
Labortöltelék
2005.12.25.
tag |
Dawee miért nem próbálkozol nagyobb mennyiséggel??? |
|
|
708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
Na! szal alul gipszfolytás. a töltet gyufafejkaparék (30 szál) utánna kanócot nem használtam
hanem 1 gyufafejet tettem a por fölé(felső tömítés)
mert akkora volt a lyuk h. pont beleszorult. |
|
|
708 db. hozzászólás
176 pont
Labortöltelék
2006.10.07.
PM Tag |
na megvolt a teszt!!! érdekes volt............az elejét meggyújtottam (mint egy petárdát szokás) aztán lángcsóva,1 nagy pukk aztán megint lángcsóva...na majd ma csinálok 1et jól eltömítem,holnap teszt!!! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605133
Látogatók ma: 22
|