53 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.05.18.
kitiltott |
Most mondom hogy ég najo tudod mit szerintem van több fajta vagy mittoomén de azért énse vagyok hülyee......Egyébként tanulok kémiát ám csak a mondatban benne van hogy nehezen (de sokáig és ég.)De ezt a vitát zárjuk le mert véleményem szerint nem ugyanazzal próbálkoztál mint én....de ha akaron beszéljük meg [email protected] |
|
|
277 db. hozzászólás
32 pont
Labortöltelék
2006.07.09.
PM Tag |
Márpedig nem ég, és kész. Annyira még nem vagyok hülye, hogy ne emlékezzek jól! Tisztán emlékszem ahogy kiöntök egy adagot, és gyújtogatom ezerrel, mint egy piromániás kisgyerek. És nem égett. Én meg szomorú voltam. Tehát ennyit erről. Jah, és ha tanultál volna kémiát, tudnád hogy a halogénszármazékok elég nehézkesen égnek (vagy valami hasonló rémlik óráról), |
|
|
53 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.05.18.
kitiltott |
Hát foglamam sincs hogy ki mennyire ért ehez,......mindenesetre ha a kromofág nektek nem ég akkor valamit nagyon el.....tatok ,vagy nemis azt gyujtottátok meg.Egyébként meg eddig nemis montad hogy nemég szoval eztis csak most szedhetted valahonnan....Egyébkéntis fogalmad sincs hogy én mihez mennyire értek....ez szánalmas... |
|
|
300 db. hozzászólás
32 pont
Haladó
2008.04.06.
tag |
szerintem túl sok volt a víz!Próbáld meg kevesebb vízzel!
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
308 db. hozzászólás
184 pont
Piromán
2007.11.17.
tag |
hát ez nem működik
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
53 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.05.18.
kitiltott |
Nah előszöris én csak segíteni akartam, másodszormeg tök fölösleg ilyenen veszekedni hogy festékmaró vagy rozsdamaró,mert a rozsdátis marja szoval.....de akkor ok festékmaró!!!! Egyébként kézre kerülve ha bő vízzel lemossuk semmi bajod ,ment nekem már egy csomószor ráment és lám élek! az hogy káros tudom,nyilván nem szagolgatom meg kezetmosok vele,de szerintem jobb ötlet, mit a macerás gázfúvóka,amire drágais lenne a gáz...... |
|
|
278 db. hozzászólás
36 pont
Haladó
2006.10.21.
tag |
Mielőtt félre értés törénne, hogy új vagyok és kezdő és csak a pofám nagy... Én még azelőtt itt voltam, hogy ti pyrózni kezdtetek volna...Csak mivel egy időben megszaporodott az alja nép ezen az oldalon oylanokkal, hogy mi az a KNO3 meg honnan lehet beszerezni meg mire jó...meg hogy jód azid... meg a hozzá nem értő emberek (gyerekek) semmi tudással el kezdtek vitatkozni azzal aki tudott is valamit mert ez a szakmálya....
Ha visszáb olvasgattok ti is látjátok hogy a "használd azt a kibaszott keresőt a Google-t" mennyiszer elhangzott...És sajnálom az ilyen embereket, hogy nem képesek töbre agyi kapacitásukbol kifolyóloag...végül is ilyen is kell a világra, de nem erre a portálra!
na aztán nem haragudni rám!
Bocs az OFF-ért |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
A fagyállót azt használjuk másranem mondhatnám hogy túl jól ég,viszont annál inkább mérgező,én denszesszel átitatott ronggyal próbálkoznék. |
|
|
53 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.05.18.
kitiltott |
Erre a célra szerintem a super cromofag (rozsdamaró) jó lehetne,mert elég fényesen ég nagyon sokáig és semmi szaga nincs szinte.Azt, hogy mennyibe kerül pontosan nemtom de nemlehet méregdrága,(habár mérgező).Ezt egyébként festékboltba ,vasboltba ilyen helyeken lehet beszerezni.
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605131
Látogatók ma: 20
|