106 db. hozzászólás
88 pont
    Tud valamit
2012.02.26.
tag |
HURKAPÁLCA??!!!
Nem tudom, hogy félre írtad-e vagy szándékosan írtad, de a hurkapálcával "stabilizált" rakéta teljesen instabil lesz.
Ezt úgy bírom amikor olyan reciket raknak fel amit még ki se próbáltak...
Ha ezt a motort elkészíti valaki akkor egy olyan pálcát keressen hozzá amit ha a motorhoz erősít és a fúvókához rakja az ujját akkor a pálca irányába kell hogy dőljön. Ez már lehetséges, hogy fel fog szállni.
Ez egy hozzászólás a(z) "KNSU rocket" című tűzijáték recepthez. |
|
|

106 db. hozzászólás
88 pont
    Tud valamit
2012.02.26.
tag |
Ha valaki még meg is csinálná ezt a hipermegaszuper füstbombát akkor nem kapna mást mint egy lángcsóvát, mivel a viasz és a benzin gőze meggyullad ami adná a füstöt(jelen esetben csak a viaszé ad "füstöt").
Szerintem még olvasgass egy picit és csak akkor rakj fel recit ha ki is próbáltad és jó lett.
Ez egy hozzászólás a(z) "Szuper füstbomba" című tűzijáték recepthez. |
|
|

106 db. hozzászólás
88 pont
    Tud valamit
2012.02.26.
tag |
már fent van legalább 10 hasonló füst recept most minek kellett egy 11.?
Amúgy szerintem elég gánymunka ha ezt így valaki megcsinálja.
Minek hozzá benzin???? 
Létezik gyújtózsinór is...
Ez egy hozzászólás a(z) "Szuper füstbomba" című tűzijáték recepthez. |
|
|

836 db. hozzászólás
61 pont
     Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Mivel a méznek maximum 20% a víztartalma, ezért ez a reci Így néz ki: 6,5 KNO3 3,5 cukor meg 4 cukor a mézből... tehát 6,5 KNO3 és 7,5 cukor.. nem létezik h ezzel bármi is repüljön.. max füstöl
Ez egy hozzászólás a(z) "rakéta motor" című tűzijáték recepthez. |
|
|

836 db. hozzászólás
61 pont
     Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Igen!!!! Szabi nem törlöd? 
Kedves Matheusz, ehhez azért pofa kell  
Ha csak nem Szabi vagy álnéven :)
Ez egy hozzászólás a(z) "PIP50 prime " című tűzijáték recepthez. |
|
|
87 db. hozzászólás
36 pont
     Haladó
2012.01.09.
tag |
Ez egy az egyben szabi receptje
Legalább pár betűt változtattál volna a szövegben.
Ez egy hozzászólás a(z) "PIP50 prime " című tűzijáték recepthez. |
|
|
1 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.11.09.
tag |
Sziasztok!
Szakmai segítséget szeretnék kérni tőletek, mivel nem értek a vegyészethez...Már egy ideje airsoftozom, és szeretnék építeni egy vállról indítható rakétát, mivel már többször éreztem szükségét, és egyébként is kíváncsi vagyok...Egy egyedi megoldásra gondoltam, amely legalább 50 m effektív lőtávot tud produkálni.Mivel az airsoftban élethű fegyvereket használunk, ezért ezt a vetőt, és a rakétát is szeretném méretarányosra megcsinálni.Sok mindenre van lehetőségem, el tudnám készíteni, de sajnos nincs ötletem a hajtóanyaghoz...A youtube-on úgy láttam hogy mindenki kno3 rakétát használ, nem is olyan rossz eredményekkel...Előállítani azonban nem tudom, ezért fordultam hozzátok!Ha valakinek van kedve segíteni, vagy tud adni tippet, az kérem vegye fel velem a kapcsolatot ezen a címen: [email protected] |
|
|

367 db. hozzászólás
170 pont
    Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Sajnos a fórumba nem írhatok arányokat, de írj mailt, és elküldöm. |
|
|

1 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.10.20.
tag |
Hali! Modell rakétához üzemanyagot tud valaki?? |
|
|

642 db. hozzászólás
330 pont
     Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
Házilag hungarocellt kell feloldanod de nem mondom meg mivel amúgy meg totál baromság ! semmi értelme nincs büdös fekete füsttel ég és környezet szennyező . |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 8
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470705
Látogatók ma: 325
|