A másodperc ajánlata: B-52 1200 Ft
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Neked nem ajánlom. Látom azt se nagyon tudod ,hogy eszik e ,vagy isszák ezt a cuccot. Aki tudja ,hogy mit csinál annak nem veszélyes. Forró nitrálóeleggyel és tömény savakkal kell dolgozni ,amikor ezt csinálod. Szal mondhatni ,hogy veszélyes, mellesleg meg maga az NC, HE robbanószernek minősül. Szerintem maradj a hagyományos PP labdás NC lakknál, az is ugyan olyan jó, sőt semmi tudomány nem szükséges az elkészítéséhez és még, csak nem is veszélyes. |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Istenem...Fogadjunk a guglit és a hasonló keresőket luxus volt használni. A neten millió helyen lehet találni róla pontos recit. Amúgy mire kell az neked? |
|
|
31 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.05.13.
tag |
Igen köszi de ezt én is olvastam, de itt nem ír mennyiségekről és nekem pedig pont azokra lenne szükségem |
|
|
16 db. hozzászólás
51 pont
Zöldfülű
2013.03.31.
tag |
Itt master ír az nc készítésröl. |
|
|
31 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.05.13.
tag |
Hali
Azt szeretné kérdezni hogy ha NC-t szeretnék készíteni akkor milyen arányban kell a kno3at meg a kénsavat és a cellulózt keverni? |
|
|
58 db. hozzászólás
37 pont
Hobbista
2013.04.03.
tag |
áhh löszi, ezer hála:D
Ez egy hozzászólás a(z) "Rakétaüzemanyag" című tűzijáték recepthez. |
|
|
58 db. hozzászólás
37 pont
Hobbista
2013.04.03.
tag |
Bolti faszén az nem jó igaz?
Ez egy hozzászólás a(z) "Rakétaüzemanyag" című tűzijáték recepthez. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Emberek, a recept általam lett beküldve, de valóban nem nyújt megfelelő leírást a "sátánpatronról". Kavics alatt maximum 3mm kis szarságokat értettem, nem többet 3-4 darabnál. Az AM tömege nem haladja meg a negyed grammot. Csupán azért kell, hogy legyen, ami ütésre indítja a flash-t. Kavicsként én mindig valami cement törmeléket használtam, ami az AM indulásakor azonnal szétporlad, a szemcséi 0.5 méternél nem repülnek messzebb.
Ám igazatok van, a recept, úgy, ahogy benn volt, teljesen félreérthető volt, a legkisebb figyelmetlenség nagy galibát okozhatott volna. |
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
Tud valamit
2013.03.15.
tag |
nt8 belinkelnéd nekem a receptet?Csak, mert én nem találtam. |
|
|
|
>>Vegyészfórum