133 db. hozzászólás 35 pont Tud valamit
2014.10.31. tag
Ha teljesen vízmentes kötést akarok akkor azt lehet esetleg shellakkal is? Gyorsabban is száradna ki, hisz a denszesz hamar elszáll..
Esetleg javitaná-e a lakk a csillag polcon tarthatóságát is, mert ugye a lakk viztaszító?
836 db. hozzászólás 61 pont Pirotechnikás
2010.11.15. moderátor
Fenyő elvileg a legjobb, de mehet fűz is, ugyse lesz malmozva, és glitterbe nem a szénszikra a lényeg.
Amúgy van aki malmozza a glitter a fémpor nélkül, de nem kell. A nem BP alapú glittereken nem dob semmit a malmozás, sőt ront!
Vannak a BP alapúak, ott a BP-t malmozni kell hozzá, igaz csak kis ideig.
642 db. hozzászólás 330 pont Pirotechnikás
2010.01.02. moderátor
Én még annó a tanműhelyben gyűjtöttem össze amit reszeltünk szép tiszta volt és tökéletesen még a KNSU is fel tudta izzítani . SZóval a turbó marós is jó .
2010.11.15. moderátor
Hát ja, elég sok információt akar közölni egyszerre, ezért kevésbé áttekinthető, de most nincs idő finomítgatni
Szegény kezdőknek a szívét meg ne fájdítsd titánnal, direkt azért vasporos, hogy mindent meg tudjanak szerezni hozzá
252 db. hozzászólás 169 pont Tud valamit
2011.11.14. tag
Olyan szemcseméretű vaspor kell,amit fel tud izzítani a gázsugár.
Ez leginkább finom por és nem vasreszelék.
Működik ez vaspor nélkül is, de titánnal a legjobb , abból elég 2-5% is.
A cikk használható, de elég zavaros, ráférne a finomítás :)
19 db. hozzászólás 3 pont Zöldfülű
2014.03.16. tag
Köszi! És ennek a célnak akkor jó az is ami a turbó maró után marad, vagy annál finomabb kell?? A nevembe van egy kis gépelési hiba, de azért ez, mert könnyen ideges leszek xD Meg a RED c. film :)
2010.11.15. moderátor
vasport nem kell beszerezni, csinálni kell :) de érdeklődj vasesztergályos vagy ilyesmi helyeken dolgozó ismerősöknél. ingyen odaadják, amikor én ilyen műhelybe dolgoztam, ott össze volt söpörve és ment a hulladékvasba, vagy a szemétbe.
Amúgy miért ez a neved?
642 db. hozzászólás 330 pont Pirotechnikás
2010.01.02. moderátor
Figyu az a helyzet hogy felcseszi az agyam a sok jó képességű kb fél perc alatt és a néha a normák isszák meg a levét :D
De a kérdésedre is ott volt a válaszom :D