A másodperc ajánlata: Meteor 22000 Ft
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Jaa! Ilyen specó kis cucc! Én meg a simpson családban láttam egyet. BArt felrázta vele a sört. |
|
|
155 db. hozzászólás
83 pont
Haladó
2010.06.26.
tag |
Sas, foggalmam sincs
Egy autóépítős sorozatba láttam ezt a gépet. |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
ÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHH!!!! Olvasd már el mit írtam! A sima KV darálós BP -től jobb a kézi malmozott nem a 10 órán át malmozottól!
Ez persze nem azt jeleni hogy jobb mint a motorral hajtott golyósmalom, de ha a KV darálód már nem tud többet segíteni rajta, vagy csak mozsarad van, akkor nagyon is sokkat tud érni, én pl. olyan finomra tudom vele őrölni a szenet, hogy szinte már nem is látszódnak a szemcsék, és sokkal jobb lesz tőle a BP mint simán KV darálózva.
Ezt a rész pedig nagyon figyelmesen olvasd el megint! |
|
|
592 db. hozzászólás
217 pont
Haladó
2009.08.16.
tag |
Figyeljen Tábornok úr
azt meg értem hogy egyes esetekben hatásosabb.de nem hatásosabb
egy malomnál ami 10h megy és örli a BP te meg ahogy montad akkor pl a kézi 2x jobb akkor 5h rázod a kezed? neeeeeeeeeeeeeeeem
a kézi csak GYORS pár perces apróra zúzás és egyes esetekben hatásos. tudom mielőt nem volt malomom kezdő voltam akkor én is használtam de most már csak szép emlékek
ja és nem oltotalak ne értsd fére |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Borzas! Nagyot tévedsz! ezzel az eljárással nem csak helyettesíteni lehet a sima malmot, mert ott csak a dob oldaláról leeső golyók törik össze a szemcséket, ami nem túl nagy erőkifelytés, viszont itt a kezemmel olyan erősen rázom, ahogyan akarom, nem forgatom, így a golyók gyorsabban, erőteljesebben verődnek egymáshoz, ezáltal növelve a hatékonyságot, ami azt jelenti, hogy nem kell neki annyi idő, amennyi normál esetben. Ez persze nem azt jeleni hogy jobb mint a motorral hajtott golyósmalom, de ha a KV darálód már nem tud többet segíteni rajta, vagy csak mozsarad van, akkor nagyon is sokkat tud érni, én pl. olyan finomra tudom vele őrölni a szenet, hogy szinte már nem is látszódnak a szemcsék, és sokkal jobb lesz tőle a BP mint simán KV darálózva. Akinek pedig van igazi golyósmalma, az csak örüljön neki!
Ja és Valhalla! Ilyen rázószerezetet milyen néven eressek, mert a rázószerkezetre jó nagy hülyeségéeket dob ki a google. |
|
|
592 db. hozzászólás
217 pont
Haladó
2009.08.16.
tag |
Na azért ne felejtsd el azt hogy én a KÉZI malomról beszélek és hogy az tök hülyeség mert inkább építesz egyet és vollá már tudsz is 20 órát gond nélkül!
te éppen a kéz szerepét vetted át egy mototrá tehát ez már csak egy kézi malom alap elvét turbóztad fel |
|
|
155 db. hozzászólás
83 pont
Haladó
2010.06.26.
tag |
Pyroborzas nem olyan hülyeség, csak kell hozzá egy olyan rázószerkezet amivel a festékeskannákat szokták felzárni, abba belerakod a dobot és kész az uncentrális malom. Sokkal gyorsabb mint a hagyományos. |
|
|
592 db. hozzászólás
217 pont
Haladó
2009.08.16.
tag |
áhhhh közel se nem érdemes talán kisebb örlésre pl a szén szemeket de BP örlésre édes kevés ha talán elszánt vagy és hülye akkor rázhatod a kezed 8 órán keresztül sok sikert ha valakinek tetszik akkor sok sikert a totális baromsághoz |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
A kézi malom azt jelenti, hogy kézzel hajtom, vagyis nem motorral rorgatom, hanem a dobozt a kezemben rázom mint az őrült, és hasonló elv alapján működik, persze nem lehet vele olyan jó eredményt elérni, mint rendes malommal, de azért javít a por finomságán, ha a KV daráló már nem tud rajta segíteni. |
|
|
153 db. hozzászólás
68 pont
Haladó
2010.07.07.
tag |
sas szem ha tudsz akk készíts képet a malmodrol,mert érdekel h mivel hajtod meg ill. hogy kivitelezted,én furóba fogtam be de nem volt jo mert melegedett a motor,most éppen motort szerzek befele... |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Ja, mostmeg itt a hátvége, és még ha hoz is haver KNO3 -at, nem csinálhatok BP -t, mert szülők itthon vannak. |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Ááhhh! Nemigaz! Már 4 napja nincs KNO3 -am mert elfogyott, de nem mentem venni, mert haver azt mondta, hogy a telkükön van vagy 10 zsák tízkilós kálium nitrát, de még nem hozta, mert nem ért rá, nekem meg nem kellett, mert vízüveges papírtesteket csináltam, meg KMnO4 -es flasht próbálgattam, de közben kézi malommal csináltam extrafinom mogyorófaszént, de már nem bírtam várni az ingyen KNO3 -ra, mert már nagyon kellett volna BP -t csinálnom, így elmentem a mezőgazdasági boltba, és vajon mi volt ki írva az ajtóra? Na mi? Július 28 -ától Aug. 8 -áig zárva vagyunk szabadság miatt. Fú de ideges lettem! Az MG bolt messze, van és biciklivel utazom, ráadásul végig szembeszél volt. |
|
|
552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Igen egyetértek veletek . Csak már kicsit unom hogy beszélek vagy írok magyarországiakkal , megtudják hogy szlovákián élek (vagy tudok szlovákul) egyből rávágják hogy "Aha , akkor te szlovák vagy "
/Bocs az OFF-ért"
|
|
|
153 db. hozzászólás
68 pont
Haladó
2010.07.07.
tag |
Mmonster nem csak az a magyar aki MO-on él hanem az is aki külföldön,attol még valaki nem magyar, hogy Mo-on él a viselkedésen,nemzettudata teszi azzá. De ez már OFF
Üdv,Matyi |
|
|
592 db. hozzászólás
217 pont
Haladó
2009.08.16.
tag |
Tudjuk mmonster hogy szín magyar vagy!
ugye csak ne lett volna az a kibeb@szot TRIANON |
|
|