552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
De ha esetleg valamit nem értetek és segítség kell nyugodtan szóljatok 
(Utoljára mondom : NEM VAGYOK SZLOVÁK, csak itt élek és tudok szlovákul ! ) |
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Rámész az oldalra : www.pgchem.sk
Utána a "Ponuka" fülre kattintasz , és oldalt vannak még fülek , rámész hogy "Kovy" , ott látsz olyat hogy Hliník (alu) , Horcík (Mg) stb . Rámész a "Horcík prások" -ra és ott van hogy mekkora mennyiség és hogy mennyibe kerül . És mellette a szám 100 vagy 150 azt jelenti hogy hány mikronos.
Gyzs. , pedig ott van a "pyrotechnika" fülben , zápalná snúra névem . Ott szintén fel van tüntetve hogy milyen vastag . |
|
|
113 db. hozzászólás
 Tud valamit
2010.01.10.
tag |
Hi
Menyibe kerül esztergáltatni egy 10cm átmérőjű éktárcsát? Vagy ha esetleg lenne valakinek fölös azt megvenném. |
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Hmm 1 hónap még nem annyira vészes , úgy se bírnám ki hogy 1 hónapig ne lőjem ki :D Am a világos kék csillag arányait nem tudnád belinkelni ?
Ez érdekes, nem is tudtam hogy a pgchem tulajdonosa magyar :D
Ként , Alut, 3mm-es viscot és most cinket is (na meg kno3-at de azt nem sokat mert nagyon drága) vettem tőle .
Am dtigersas mit kérdeztél tőle ? |
|
|

1300 db. hozzászólás
142 pont
  Hobbista
2007.02.24.
tag |
Ó hát kössz majd holnap felszedem akarom mondani felveszem és tényleg kössz!!!! |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Az az ember nem az e-mailét használja. Igaz nem vagyok törzsvásárló, csak egyszer bizniszeltem vele, de skype-on kommunikáltunk. A skype címe meg ugyanaz mint az e-mail. Vedd fel és beszélj vele, tud magyarul. És néhány jótanács: Ne erősködj, Magyarországra postával nem küld csomagot, szereti a precíz embereket, és amikor azt írja ki hogy dolgozik akkor ne zavard! Hidd el ezeket jobb megfogadnod. Sok sikert! |
|
|

1300 db. hozzászólás
142 pont
  Hobbista
2007.02.24.
tag |
hó jó van diikkk de sokan rendelnek tőle most nem tom szar a citromél? vagy mivan? |
|
|

1300 db. hozzászólás
142 pont
  Hobbista
2007.02.24.
tag |
Amúgy ez a szlovák pgchem-es csávó hány naponta válaszol emailekre mer irtam neki de hiába... |
|
|

197 db. hozzászólás
67 pont
  Tud valamit
2009.11.29.
tag |
Bár nem sasszem vagyok a Na-benzonátot tartósítószernek használják. |
|
|

197 db. hozzászólás
67 pont