44 db. hozzászólás
104 pont
Zöldfülű
2010.06.22.
tag |
Kedves sas, ha egy kicsit is gondolkoznál, szted száraz fa nincs az erdőben, ami nem a földön van?? Istenem, gondolkodj, még mielőtt megszólalsz.. Am. ingyen adom akinek kell, nem kérdek érte semmit, csak egy sima ajánlat volt, azért hogy más is tudjon kísérletezni, aki véletlen bent a városban lakik, ahol az első fenyőfa 20 km-re van... Ezért ajánlottam fel ezt a segítséget, nem azért, hogy pénzem legyen belőle... Minek is, ha muter fizeti a költségeimet? Na mindegy, ha gondolod te is kérhetsz, de viszont a postát te fizeted
Üdv. Malossi |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Nem szeretnék venni tőled, de ha adhatok egy tanácsot, nekem col még régebben azt mondta hogy a földön lévő fenyőtüske megrohad nagyon kevés víztől is, és (ezt nem ő monta) ami a földön van, az biztos szennyezett, mert hát ugye a nedves, poros, saras stb. földön volt, szóval ne a fa alól, hanem az ágakról szedd a tűleveleket, majd szárítsd ki a napon! Úgy tuti siker lesz, egyébként iszonyat jó BP készíthető belőle. |
|
|
44 db. hozzászólás
104 pont
Zöldfülű
2010.06.22.
tag |
Jó estét!
Olvastam, hogy egyeseknek nincs lehetőségük fenyőfa tűlevelének beszerzésére! Ezen a problémán én tudnék segíteni, mivel én egy nagy fenyőerdő közelében lakom, és zsákszámra tudnám szedni, aki gondolja keressen fel! msn: [email protected]
Üdv. Malossi |
|
|
38 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.08.23.
tag |
Aha értem. Majd akkor mondom hogy sirius por, vagy ezüst por, aluminium pigment köszi mind2 tök nek |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Igen, ne úgy mond hogy alumíniumpor, mert a festékeknek nem tudják az összetevőit, csak a neveiket, és a színüket. A ping-pong labdát se kérhetjük úgy hogy nitro-cellulóz. Azért adnék egy jó tanácsot siriushoz. Keress egy minnél apróbb lyukú szitát, és szűrd le rajta, mert megeshet, hogy akár 1,5mm -es alumínuim lapocskák vannak benne. De ha igazán jó Al port akarsz rendelj coltól 7 micronosat. A sirius az asszem 100 fölött van. Én szitálás után még be is szoktam tenni a kézi malomba, csak azt órákig kell rázni, hogy a fémporon segíteni tudjon. |
|
|
155 db. hozzászólás
83 pont
Haladó
2010.06.26.
tag |
Ezüst por, vagy aluminium pigment néven keresd. Esetleg Sirius ezüst por. |
|
|
38 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.08.23.
tag |
5402 kérdésre én is szeretnék választ kapni de úgy hogy hol lehet szerezni Al port. Mert én úgy hallotam hogy festék boltan. Ma el is mentem, de "ők még ilyenről nem is hallotak hogy festékboltba Al por." Sirius por úgy is mondtam. |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Nem pont 30 -as csak úgy emlékeztem hogy harminc valahány milis, de azóta már megmértem a cső belső átmérője 39 mm, a PP labdáét sajna nem tudom mert most nincs itthon egy sem. |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Ja, de nem lehet valami olcsó. Még jó hogy az apám csatornázási üzemmérnök, ő biztosan tud majd szerezni, ha már ott tartok hogy ilyeneket csinálok, csak ugye az a kérdés, hogy csak nekem vesz -e. Meg otthon van egy asszem 30 -as vagy valmi hasonló méretű KPE cső a végén egy gyári lezárással. Kipróbáltam, ebbe pont úgy fér bele egy ping pong labda hogy marad 1-2mm hézag. Ebből pont jó vetőcső lenne, a sablon egy szimpla ping pong labda lehetne, és a gyári cső végi lezárás gondolom úgy van megcsinálva, hogy ugyan azt a nyomást elbírja mint maga a cső fala, mert ugyanabból az anyagból van, és még oda is van olvasztva. |
|
|
1300 db. hozzászólás
142 pont
Hobbista
2007.02.24.
tag |
Amúgy má az első 2-3 oldalt a google-ban végignéztem de nem találok normális webshopot jo erős kpe cső kéne de akárhova irok nem válaszolnak vagy ha ige kiderül hogy kilométerenként 50 forint aq szálitás stb..... ha valaki rendelt már netről kpe csövet és ocsoo meg minden az dobhatna egy linket.... |
|
|
38 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.08.23.
tag |
Elnézést, legközelebb figyelek rá Előzmény: #5461
|
|
|
|
>>Vegyészfórum