7 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.11.07.
tag |
találtam még egy oldalt, ahonnan lehetséges az online rendelés, és nem kér feltételeket... https://webaruhaz.kulcs-soft.hu
Vélemény? |
|
|
7 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.11.07.
tag |
Sziasztok!
valaki, aki mostanában vett a következő anyagokból, vagy jártas abban, hogy hol lehet viszonylag olcsón beszerezni megmondaná?
KClO4,KNO3,Al por, Mg por, ? Főleg az Al porra lennék kíváncsi. Van ahol nyilván lehet rendelni jó drágán de nem hiszem el, hogy nincs valahol olcsón. Múltkor láttam, hogy a bezárt tatabányai Al kohó kínált Al port asszem valami 500 Ft/kg-os áron.... Meg nézegettem a pgchem.sk oldalt, ahonnan ezeket meglehet rendelni és Budapesten át lehetne venni, de azért kicsit ez is drága.... hmmm |
|
|

435 db. hozzászólás
149 pont
     Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Én meg annyit fűznék hozzá,hogy ha már nagy tisztaságú vegyszerekről van szó akkor nem jó oldalon próbálkozik az emberünk,mert ez nem vegyész fórum hanem pyrós fórum-oldal,ahol max a pyro vegyszerek mennek!Vagy nem jól gondolom? |
|
|
87 db. hozzászólás
36 pont
     Haladó
2012.01.09.
tag |
Én meg azt bírom, hogy szét se néztél ott rendesen drusz .
Az a Mg forgács semmivel nem jobb mint a pyro-s Mg, mégis ha jól emlékszem 50 000 Ft-ra jön ki kilója. Az az közel 10x annyi mintha megveszed a 63 mikes Mg-t. Ne beszéljünk az aluporról, ami 160 000 lenne. A G.D. se kerül 10 000-be. Szóval hallgass. |
|
|

642 db. hozzászólás
330 pont
     Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
Azt bírom amikor hozzá "nem értőek" röhögik ki a másikat ! (ezt meg nem félreérteni)
Pyróba nem találkozol nagytisztaságú vegyszerrel hameg másba fogsz csak lesel hogy 50 gramm klorát kerül egy kiló "pyrós" klorát árába.
De azt se mondtam hogy olcsó ! |
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
Ha te is tudtad ,hogy magasak az árak akkor miért kínáltad olyan drágán?Az emberek se hülyék . |
|
|
11 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.10.18.
tag |
Én nevetnék rajta...
Egyszerűen kíváncsi voltam, hogy hogyan reagálnak az emberek erre a néhány meglehetősen irreálisan magas árra.
Természetesen tudom, hogy ennyiért nem kell senkinek sem. Egyébként jöttek emailek, amikben olcsóbban kértek ezt-azt, engedtem nekik természetesen, hisz tudom jól, hogy mi-merre-meddig...
Feltettem az új árakat. A KClO3 lett olcsóbb meg az 'Elemek' oldalon érdemes újra körülnézni. A listát kiegészítettem egy-két pirotechnikai cuccal is. Ráadásul most már az árak is emberibbek...
Ha találok valamire egy olcsóbb beszerzési lehetőséget, lejjebb viszem az árát, így érdemes lesz időnként visszanézni.
Üdvözetem. Előzmény: #7053
|
|
|
11 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.10.18.
tag |
Eladó vegyszerek és eszközök a kocsy.tvn.hu oldalon!
Üdv. Előzmény: #7051
|
|
|
15 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2012.11.02.
kitiltott |
Valakinek nincs eladó KClO3 vagy 4 ? kis menyiség kéne csak egy 10-20g elég lenne, meg akarom nézni , hogy aluval mekkora az elreje |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 1471772
Látogatók ma: 60
|