435 db. hozzászólás
149 pont
     Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Teljesen igazad van Nt8 kolega,szerény véleményem az az hogy ha minőségi Bp re megyünk akkor inkább nagyobb hangsújt fektessünk a szénre mint a KNO3 tisztaságára!!!!!Itt van erre az én legutólsó példám,(részben ez baszott fel annyira hogy hanyagolom a hobbit)!!Na mondom csinálok egy jó nagy adag szént (3,5kg) nyárfa,nem hibáztam sokat csak annyit hogy nem száritottam ki rendesen és kb azt eredményezte hogy szarnak se jó!!!!!Hiába malmoztam szarrá akkor is szar volt!!Na fire árairól meg ne is beszéljünk. |
|
|
7 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.11.07.
tag |
amugy akinek kell 98,5 %-os tisztaságú KNO3, az írjon e-mailben ([email protected]). 2500HUF/kg. Ha nagy mennyiségben szeretnél olcsóbb... |
|
|
7 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.11.07.
tag |
Hidd el, ha a grillszén porát használod (kicsit még meg is kávédarálózod) abból olyan lőport lehet gyártani, ami épp elég
pirozáshoz + a kezed is leviszi ha jól lefojtod. Szóval szerény véleményem szerint, ha nem vagy megszállott puskaporelemző,
akkor teljesen jó... Inkább kell törődni a KNO3 tisztaságára, mint a szénére. |
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Hát tényleg nem a legjobb a grill, de használható és azért írtam, hogy neked minél egyszerűbb legyen. |
|
|

435 db. hozzászólás
149 pont
     Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Mármint neked Kezdő pirotechnikus hogy legyen egy malom motorod! |
|
|
91 db. hozzászólás
12 pont
    Hobbista
2012.11.12.
tag |
köszönöm a választ már csak egy malom motor kell.  |
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
Ha grill szénből csinálsz bp-t az is jó, csak malmozd sz@rrá..De én mondjuk nem malmozom a cuccokat, kifőzöm a fenyőszenes bp-t, ledarálom mákdarálóval és ennyi.Ugya úgy alkalmas vetőnek és bontónak egyaránt, csak kicsivel többet kell beletenni a dolgokba, de ez érthető is. |
|
|
91 db. hozzászólás
12 pont
    Hobbista
2012.11.12.
tag |
Kszöszönöm a válkaszokt. teljes mértékben igazatok van. Rakétát már csináltam meg sok mást Dusánnak hála. De egy a baj. Én csinálnák magamnak stoppint csak még nincsen malmon.Dusánnal azon vagyunk, hogy nekem is legyen egy malmom. DE amit írtál hogy grillszén azt olvastam róla hogy az nem megfelelő bp.-be
|
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Kezdő, ezt meg kel értened, most gondolj már bele, eladna neked bárki valami pyrocuccot, téged baleset ér és megkérdezik hogy kitől van akkor egyből az eladó is bajba kerül. Alapanyaggal lehet bizniszelni, de félkész robbanó anyagokkal már nem. Elhiszem hogy nyakadon a szilveszter . Addig arra van lehetőséged hogy csinálj lőport, pár szenes csillagot és ezekből csillagágyút, idén elégedj meg ezzel. Szerezz be KNO3-at ként és vegyél grilszenet. Nyugodtad fogj hozzá, mert biztos hogy fog menni, szépen olvasd el hogy kell csinálni ha kérdésed van akkor meg tedd fel a chaten. Ne akarj 100 félét csinálni és ne kapkodj! |
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
Persze ,hogy igazad van. Azért is mondtam ,hogy kösz..végre valaki megmondta a tutit.Ezekhez a cuccokhoz nem kell sok tudás és még csak pénz se kell sok.Aki ezt nem tudja megcsinálni az max azért lehet ,mert lusta.A net szarásig van infóval, csak keresni kell, ha meg nem keres az megint csak a lustaságnak tudható be. |
|
|

435 db. hozzászólás
149 pont
     Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Igazán nincs mit,szerintem teljes mértékbe igazam van. |
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
Köszi Laci.
Legalább te megmondtad a frankót . |
|
|

435 db. hozzászólás
149 pont
     Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Kezdő pirotechnikus,szépen kérlek fejezd be ezt a hűlyeséget hogy "ki tud neked eladni ezt-azt-amazt"!!!!!Ez a center,oldal nem arról szól hogy bárki is eladjon neked házi készitésű akármit is,mint pl a te esetedben:Stopin,csillagok,lőpor,és még sorolhatnám hogy mikhez akartál hozzájutni,miket akartál megvenni,ha ezzel a hobbival komolyan akarsz foglalkozni akkor légyszives tanulj meg magadnak mindent megcsinálni,nem egy nagy dolog csak sokat kell olvasgatni és kreativnak,találékonynak kell lenni,igaza volt fly-nak hogy ha a Bp elkészitése se megy (valami oknál kifolyólag) akkor nem kell foglalkoznod ezzel a gyönyörű de nem veszélytelen hobbival!!Ezt nehogy bántásnak vedd,de aki itt valamit is elért az semmit nem vett készen. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 1471741
Látogatók ma: 29
|