2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.08.22.
tag |
Katousa: a gazdabolt.hu találsz meg felelőt a termék neve kálium-nitrát-krista k plus. Előzmény: #7494
|
|
|
2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.08.22.
tag |
Hol tudok 1 kg cinket, magnéziumot, aluminiumot, stronciumot és stroncium-nitrátot szerezni és lehetőleg por álagút előre is köszönöm? |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Ez most olyan ,mint ,ha öreganyádnak kellene a hátsó kertbe a paradicsomokra műtrágya, akkor ahhoz is csak engedéllyel tudná megvenni? Ááá, dehogy is. Műtrágyákhoz sose kellett engedély és szerintem nem is fog kelleni. Amcsiban van olyan előírás ,hogy aki AN -os műtrágyát vesz ,akkor annak a címét, nevét feljegyzik. Mert ugye tudjuk ,hogy az nem csak a veteményesekre jó. Adatok leadása után azt is kézbe kapják. Még se kell hozzá engedély. |
|
|
9 db. hozzászólás
10 pont
Zöldfülű
2013.08.23.
tag |
Köszönöm! Igazából már nem tudom, hogy mit adnak ki, mihez kell engedély, mit tiltottak be... lassan az EU már az Oxigént is betiltja, mert az égést táplálja Előzmény: #7495
|
|
|
398 db. hozzászólás
307 pont
Tud valamit
2009.12.24.
moderátor |
Enyvszalag érdekelné a társaságot? Egyenlőre még pontos adatokat ,árat nem tudok de amint lesz írok!
Kerámia golyó továbbra is kapható!
Írj mailt és megbeszéljük! |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Igen erről a helyről nyugodtan rendelhetsz, sokan mások is innen szoktak vásárolni. Am meg miért ne adnák ki? Akkor ennyi erővel anyacsavart se adhatnának ki, mivel azzal is ki lehet lőni bárkinek a szemét. Persze ,hogy kiadják... |
|
|
9 db. hozzászólás
10 pont
Zöldfülű
2013.08.23.
tag |
Hello! Én már lassan 1,5 éve keresek KNO3-at tartalmazó műtrágyát, de már 6 helyen megnéztem, és sehol sem volt. Most határoztam el, hogy rendelek innen. Van valakinek tapasztalata erről a helyről, kiadják mindenféle engedély nélkül egy 17 évesnek? Válaszotokat előre is köszönöm! (És bocsánat, hogy még egy kálium-nitrátos kérdést kell végigolvasnotok:) |
|
|
32 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.08.07.
kitiltott |
ok köszi holnap akkor veszek
|
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Szerinted mindegyik műtrágyának a hatóanyaga ugyan az? Hát nem! Ebből gondolhatod ,hogy nem mindegyik jó hozzá. Csak a kálium nitrát tartalmú műtrágya jó candyhez. Krista K, kálium nitrát, potasium nitrate, ilyen néven kapható műtrágyák lennének jó neked. |
|
|
32 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.08.07.
kitiltott |
A k kristat neztem is a masik mi felemeg..??? |
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
Tud valamit
2013.03.15.
tag |
Csak a Krista K + felemeg hozzá.
Rakok fel képet róla neked. |
|
|
32 db. hozzászólás
Zöldfülű
2012.08.07.
kitiltott |
Tudom hogy a Kno3 műtrágya de bármilyen műtrágya jó tuzijáték pontosabban candy keszitesehez ? |
|
|
35 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.08.19.
tag |
stróciumot egy 2 héten belül tudnék hozatni!! mennyi kell?Kálium Perklorát? Kclo4? Előzmény: #7486
|
|
|
35 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.08.19.
tag |
Eladó fa pálcák rakétákhoz! de méretre , rendelésre is gyártok illetve állando vaspor , vas oxid ellátmány érkezett:D az is eladó vaspor fél kilo 500Ft vas oxid is lessz hamarosan
|
|
|
37 db. hozzászólás
31 pont
Zöldfülű
2011.11.30.
tag |
Az alábbi vegyszereket keresem:
-Kálium-klorát
- Stroncium nitrát
Legfőképpen kálium-klorát érdekelne. 10.000 Ft értékben!
elérhetőségem az alábbi e-mail címen: [email protected]
Budapesten tudnám csak átvenni.
Előre is köszönöm. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605117
Látogatók ma: 6