367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Klorát és perklorát vetőbe? Na itt egy iagazi profi tag... Ezt azért sztem te sem így gondolod.
Figyelj, vetőnek mindenképpen BP-t használj, abból sem a legerősebbet. Inkább kelljen egy kicsit több, mint hogy szétkapjon egy csövet. Kloráttal a KP meh a H3 a leggyengébb keverék, amit ki tudnál hozni, mindegyik messze meghaladja a BP égési sebességét. Nehogy a csövet szétkapná, hanem a bombetta alját is betörné, vagy a spolettet küldené be a bombiba.
Bontónak mehet a H3, sőt kis kaliberbe flash is. De ezek komoly vegyszerek, amik mellesleg elég drágák. Én nem tudom, mennyire vagy otthon a pyróban, de sztem lazán lehet jó dolgokat csinálni klorát és perklorát nélkül is. 3" 4" 5" bombi simán megy, sőt! Amúgy meg kérdezd meg a profikat, hogy ők honnan szerzik. |
|
|
4 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.01.01.
tag |
Vető-és bontó töltetbe kéne. Amúgy nem vagyok annyira kezdő,mint a profilom alapján kinézek,csak most szántam rá magam,hogy regisztrájlak. |
|
|
4 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.01.01.
tag |
Sziasztok! Még minimum egy hónap,mire aktuális lesz,de van valakinek eladó Kálium-klorátja vagy Kálium-perklorátja és ha igen,milyen áron? |
|
|
10 db. hozzászólás
5 pont
Zöldfülű
2012.11.15.
tag |
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó 75mm-es vetőcsöve? Vagy valami konkrét tippje, hogy honnan is tudnék szerezni? Minden ötletre vevő vagyok.
Köszi. |
|
|
422 db. hozzászólás
Tud valamit
2004.10.14.
VIP |
Sziasztok!
Nagyon régóta keresek salétromsavat, akinek van eladó min.~50%-os kérem jelezze. Debrecenben lakom, itt sehol sem lehet kapni semmit max. 20%os sósavat 100ft-os boltban :D
Attila |
|
|
37 db. hozzászólás
Zöldfülű
2011.03.11.
tag |
Vannak 50mm-es vetőcsövek, sok, vastagfalúpapír, jóféle. Érd.: [email protected] |
|
|
37 db. hozzászólás
Zöldfülű
2011.03.11.
tag |
Jaja költözik :) Sok jó kis cucc van, csomó vegyszer is basszus. Simán kidobjuk őket, mert nem kell. Ha ezt a glove boxot én nem hozom el akkor senki... Ugyanígy a klímától kezdve, Robbanás biztos szekrényen át kromatográfiás csövekig (az is iszonyat drága ám...) mindenféle. Na de a következő az ELTE-ről van. Ott négy társával együtt dobták ki, őt megmentettem: Exikátor, csapos, nagyon menő. (fotót tudok még ha kell).
Előzmény: #7640
|
|
|
398 db. hozzászólás
Hobbista
2005.06.20.
moderátor |
TheRealMaDLaB: Hehe, úgy látom költözik a KKKI. :D:D |
|
|
398 db. hozzászólás
307 pont
Tud valamit
2009.12.24.
moderátor |
DIGITÁLIS MÉRLEG /1kg méréshatár,0.1g pontossággal / , KERÁMIA GOLYÓK, ENYVSZALAG
Érdeklődni e-mailba! |
|
|
37 db. hozzászólás
Zöldfülű
2011.03.11.
tag |
Üdv mindenki!
Érdekel itt valakit egy kissé viseltes Rozsdamentesacél Glovebox?
Méreteket holnap tudok mondani. Kesztyű sajnos kell bele.
Képeket még tudok készíteni igény esetén, a kupi miatt bocsánat nem én tehetek róla! Írni ide lehet: [email protected]
Üdv mindenkinek.
(Szerk: Nem tudom miért ilyen bazi nagyok a képek sorry előre is mod-októl) |
|
|
94 db. hozzászólás
11 pont
Hobbista
2013.01.25.
tag |
Köszi |
|
|