13 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.04.25.
tag |
Tigris, küldj egy mailt és, hogy mi érdekel. 1-2 nap alatt összevadászom. Profilomban benne a mail címem.
Flysyd001, le tudnád írni, hogy ha csak kénsav kell hozzá, akkor hogy csináljam? Minek raknak bele salétromsavat, ha a kénsav is elég?
Üdv, István |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Bűvész körökben nem vagyok járatos, így ezen a néven nem ismertem. NC, lőgyapot, nitrocellulóz így már ismerős. Elárulom nem kell hozzá két fajta sav, elég egy is. Régebben és csak 92%-os kénsavval csináltam és tökéletes volt. |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Lufibohic engem NAGYON érdekelnének a trükkjeid!A csatorna nevem a yotoobon azért Magic Boy mert eredetileg trükkös videókat akartam feltölteni ,csak a videószerkesztőm vidijeit nem engedte közzéteni:( |
|
|
13 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.04.25.
tag |
Flysyd001, de nitrocelluloz. Vagy lögyapot. Büvész körökben flaspapír, flash vatta, vagy flash madzag. Felhasználástól függöen. A papírt az eltüntetésekhez vagy elövarázsoláshoz használják figyelem eltereléshez. A vattával és papirral tüzgolyót lönek, vatta magában inkább csak fény efekt. Azért jók ezek, mert bármi belecsomagolható és nem gyullad meg.Ha valakit érdekel, van párszáz trükköm, szívesen megosztom, hogy mi hogy működik.
Tigris, tömény savakra van szükségem, nem szeretnék forralással és lepárlással foglalkozni. |
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Egy időben én is bűvészkedtem akkor hallottam én is a flash papírrol.Nagyon durva ,hogy nemtom milyen néven port árulnak Qrva drágán amit ha beleszórsz gyertyalángba akkor lobban.Hány százalékos savakkra lenne szükséged? (Nemtudok segíteni csak kérdezem) |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Mi akarna lenni ez a flash papír? Véletlenül nem NC ,csak más a neve? |
|
|
82 db. hozzászólás
7 pont
Zöldfülű
2014.04.12.
tag |
Off: Régebben foglalkoztam,most már kecském sincs. |
|
|
13 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.04.25.
tag |
Kecskesajt, köszönöm a tippet, de a videó segítség a kisebb probléma, mert vettem dvd-t a készítés menetéről. (bűvész oldalakon árunak ilyen videot pont a nehezen beszerezhető flash papír miatt)
Off: ha foglalkozol is kecskesajttal, szivesen beszélnék/leveleznék veled ezzel kapcsolatban. Bár én tehéntejből csinálok sajtot otthonra. |
|
|
82 db. hozzászólás
7 pont
Zöldfülű
2014.04.12.
tag |
Üdv lufibohóc!
Youtube-on van egy csatorna,Nurdrage a neve,elég jól bemutatja a dolgokat.A csatorna angol nyelvű de az anyagok nevét ha tudod,nincs probléma
Nitric acid - salétromsav
Sulfuric acid - kénsav
Nitrate salt - nitrát só(kálium nitrát,ammónium nitrát,nátrium nitrát stb).
Hydrocloric acid - sósav
Remélem valamit segítettem |
|
|
13 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.04.25.
tag |
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni kénsav és salétrom sav beszerzéséhez.
Büvészkedek és elég sok flash papír elmegy. Magyarországon nagyon drága, Kínából pedig teljesen kiszámíthatatlan a posta. Volt ami megérkezett 3 hét alatt, van ami másfél hónap alatt se ért ide.
Előre is köszönöm a segítséget és azt, hogy nem vágjátok a fejemhez, hogy nitroglicerin gyártásához is ezek az anyagok kellenek, nekem pedig nem kell bizonygatnom azt, hogy nem őrültem meg, hogy felrobbantsam/megöljem magam.
Üdv, István (34 éves) |
|
|
7 db. hozzászólás
Zöldfülű
2014.03.10.
tag |
druszan17, oké, köszi. Telefonon beszéltem a céggel, azt mondták email-ben írjam meg mi kell, mennyi. Még nem válaszoltak. Írok, ha mégiscsak kell a dikromát. |
|
|
642 db. hozzászólás
330 pont
Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
Nade csak most nézem azóta sikerült elintézned ha esetleg mégse jön össze a dolog jelezd valahogy lehet ha youtubeon írsz ott gyorsabban észre veszem .
kirhunhoz szólva lehet szerintem a mi tanácsunkra elhagyod a fórumot :D |
|
|
642 db. hozzászólás
330 pont
Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
kirhun bazdmeg te ne beszéljél a nevembe mert kicsaplak egyszer esküszöm !!!!
attis 2500 forint a 100 gramm . Sajnos kis mennyiségben nem tudok segíteni a többivel kapcsolatban . |
|
|
92 db. hozzászólás
69 pont
Zöldfülű
2012.08.04.
tag |
|
|
|
|
>>Vegyészfórum