25 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.12.27.
tag |
ajánlom ket: http://www.panton.hu/ Előzmény: #7633
|
|
|
94 db. hozzászólás
11 pont
Hobbista
2013.01.25.
tag |
Valakinek nincs egy eladó ékszermérlege? És 10m gy.zs! Lehetőleg egy helyről kéne mindkettő, hogy ne keljen kétszer fizetni szállítást! Baltha neked megvan még? |
|
|
87 db. hozzászólás
5 pont
Zöldfülű
2013.07.05.
tag |
Tudnátok mondani egy oldalt ahonnan beszerezhető a krtonpapír?Rakétának,vetőcsőnek kéne.Most 140-ért veszem 70x140cm (0.5mm vastag) helyi írószerben,neten van olcsóbb?Vagy ti mit használtok erre? |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Nem hiszem, hogy innen bárkinek is lenne. De csinálhatsz magadnak, nem nagy ördöngösség. Ha van ellenálláshuzalod, akkor még egyszerűbb, ha nincs, akkor meg marad a karácsonyfaizzós megoldás. |
|
|
153 db. hozzászólás
68 pont
Haladó
2010.07.07.
tag |
Valaki ki tudna segíteni kb 10 db e-matchel :)? |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Részemről ment mail, de nem az enyszalaggal kapcsolatban. |
|
|
398 db. hozzászólás
307 pont
Tud valamit
2009.12.24.
moderátor |
Enyv szalag érdekelne valakit? Érdeklődni mailba! |
|
|
25 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.12.27.
tag |
Köszi !, dobtam egy mailt. |
|
|
25 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.12.27.
tag |
Megvan, ezer hála :) Előzmény: #7625
|
|
|
92 db. hozzászólás
69 pont
Zöldfülű
2012.08.04.
tag |
Keress rá google-ben erre, fórumban ha jól tudom nem szabad arányokat írni:
<< az előzőnél gyorsabban égő keverék,bontótöltetnek ezt ajánlom >>
Nem túl erős, 50mm-es bombit szépen szétkapja.
Előzmény: #7624
|
|
|
25 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.12.27.
tag |
Milyen arányú keverékben használtad te boosternek a siriust? Előzmény: #7623
|
|
|
92 db. hozzászólás
69 pont
Zöldfülű
2012.08.04.
tag |
Most már kifogytam a sirius ezüstporból, úgyhogy átállok a black alus flash-re, az majd még jobban megdobja a bontást. Ha volna is még az előző aluból, azt legfeljebb csillagban használnám (nem glitterben). Előzmény: #7622
|
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Amúgy ez a rendelés egy olyan dolog, ami tényleg csak akkor kell, ha már profi az ember. Megmondom őszintén, én egyszer se rendeltem és mégis tudok alkotni. Jó, nem tökéletesek még a cuccaim, de ez nem az alapanyagnak köszönhető. Nagyon jól tudom például, hogy a szilveszteri tűzijátékom nem azért ment alacsonyra, mert nem rendeltem klorátot meg dark alut, hanem mert spóroltam a BP-vel, ami amúgy se volt egy top 1. Ez enny. Jól tudom, hogy a nemsokára elkészülő új malmommal (ami nem úgy fog forogni, mint egy centrifuga) profi BP-t tudok majd készíteni. A flash-ről meg csak annyit, hogy siriusos flashel is szépeket lehet durrantani. Lásd ASCENSION-t, aki boosterként használja.
Színesekről még annyit mondanék, hogy tényleg csak akkor éri meg, ha profi vagy. Rohadt drága, sok tapasztalat kell az igazán mély színekhez és kár egy nem prfi bombiba pazarolni.
A 18+ szűrővel meg nem tudok teljesen egyet érteni. Tény, hogy a "taknyos kezdők" nem a leghasznosabb tagok, de ahogy mondják, nem a ruha teszi az embert. A pyróst meg nem a kora. Vannak itt 18 alatti tagok, akik tényleg szépet alkottak. Én se léptem még be a nagykorúság kupolája alá, tehát nem is lenne logikus, ha magam ellen beszélnék. Azt, hogy ki "érdemes" arra, h centeres legyen, nem lehet eldönteni. Ha korszűrő van, akkor egyeseknek hazudniuk kell. Ha az alkotás alapján szortírozunk, akkor mindenki elkezd kutyulni. Ha valaki kiválasztja a tagokat, akkor meg rá lesz fogva a "diszkrimináció"
A legjobb megoldás az, hogy közölni kell, hogy a center nem vállal felelősséget semmiért, és ezt nagy betúkkel kiírni. Ha valakinek baja esik, akkor az ne nekünk rinyáljon. Ez ennyi, és lassan zárom soraimat. |
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
Tud valamit
2013.03.15.
tag |
Egyet értek Vincével.
Én is azt mondom magamról hogy kezdő vagyok és nekem se fordúlt még meg a fejemben a rendelés, főleg nem külföldről.
Szerintem nem a 18-as szűrő kéne hanem az, hogy az oldal megnyitásakor kiírja azt mint a recepteknél.
Zoltan1314 is mond valamit, mert én is átolvasom a hozzászólásaimat mielőtt kiírok bármit is és még a küldés itán is egyszer hogy ha valami gond van, akkor kijavítsam. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605103
Látogatók ma: 173
|