552 db. hozzászólás 87 pont Labortöltelék
2009.09.19. tag
akkor valahogy így megoldom , bár nekem nem hiszem hogy ilyen mélyen bele tudom majd rakni a csapágyat mert akkor a malom hozzáérne az aljához de mind1 is nem kell olyan mélyen lennie .
894 db. hozzászólás 217 pont Pirotechnikás
2009.05.22. tag
Csak hogy legyen egy kis segítség feltettem egy videót az enyémről (bár még bőven nincs kész) de a tartók már kész vannak. Fogtam a fa lapot, fúróval kiböködtem az ívét (a csapágy íve) majd elécsavaroztam mindkét irányból egy-egy fa lapot és bevágtam őket. Nem olan bonyolult mint amilyen hosszú leírni, és nagyon fasza megoldás sztem. (A videó végén azért vagyok olyan szerencsétlen a tengely betételével mert az egyik felét előbb elkezdtem süllyeszteni mint a másikat így megakadt...).
1281 db. hozzászólás 280 pont Pirotechnikás
2009.06.06. moderátor
Igen úgy van ah. Constantine is mondja, ki lehet venni a csapágyakat a tengellyel együtt...
Egyszerűen csak rá van téve nekem a 2 oszlopfára a dob, a motor meg kicsit lefele húzza az egészet ezért nem rántja ki a helyéről a csapágyakat amik bele vannak süllyesztve az oszlopfák tetejébe...!
894 db. hozzászólás 217 pont Pirotechnikás
2009.05.22. tag
Úgy oldod meg, úgy faragod ki a fát hogy függőlegesen mozgatva csapágyastul kijöjjön az egész tengely, dobbal együtt (Hátránya hogy az áttétel láncot le kell venned). Majd csinálok egy képet az új malmomról ugyanilyen megoldása van amit ide most leírtam.