1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Csak aztán majd jönnek a viták, hogy "de hát én elugrottam előle, nem talált el! De én láttam, hogy eltalált, ne csalj! " xD
Tűzvédelemre mindenképp ügyelj. Ahol nálunk az erdőben airsoftoznak a srácok, ott egy ilyet elsütsz és már ég is valami a környéken.. xD Na meg akció közben ki figyel a parázsra :D simán továbbfutsz aztán valami kigyullad mögötted. Csak okosan. :)
Ez egy hozzászólás a(z) "Ágyu prototipus airsoftra" című tűzijáték képhez. |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Mire akarod ezt te használni? :D Ha airsoft aknának, akkor ügyelj arra, hogy aki rálép az meg fog perzselődni, na meg a lehulló szikrák begyújthatnak pár száraz levelet stb...
Csak okosan. :)
Ez egy hozzászólás a(z) "Balról jobbra 4x3 pillanat." című tűzijáték képhez. |
|
|

11 db. hozzászólás
Zöldfülű
2011.02.15.
tag |
flysyd001-nek igaza van.
Semmiféle lövedék nincs. A látvány & a hang a lényeg.
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
Kirhun, üzifaladra adott kérdésedre itt a válasz. Oda van írva ,hogy airsoft...ebből kifolyólag gondolom ,hogy nem valami kemény anyaggal töltötték meg és így minimális nyomás alakul ki benne. Szerintem főleg effekt ként funkcionál és nem pedig lövések leadására.
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
Az értelmetlen grat,fasza,nagyon jó, csak így tovább-os hozzászólásokat szerintem mellőzzük.
Ha lehetne engem is felvehetnél Skypra ,hogy kicsit jobban megismerhesselek. Címemet megtalálod az adatlapomon (MSN címen van kitéve, de ugyan az).
Ez egy hozzászólás a(z) "50mm-es tüzérségi tűz airsoftra" című tűzijáték képhez. |
|
|

11 db. hozzászólás
Zöldfülű
2011.02.15.
tag |
Kibővatettem a magamról leírtakat!
A videókat hová & hogyan érdemes feltölteni, hogy abból nekem ne legyen semmiféle problémám ?
Ez egy hozzászólás a(z) "50mm-es tüzérségi tűz airsoftra" című tűzijáték képhez. |
|
|

11 db. hozzászólás
Zöldfülű
2011.02.15.
tag |
Még szép!
Fantasztikus érzés olyan emberekkel beszélgetni, akik értik is amit mondok.
Idővel felteszem a többit is. 
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
 Tud valamit
2013.03.15.
tag |
nagyon szép.grat.és újra: csak így tovább !
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
 Tud valamit
2013.03.15.
tag |
szép.csak így tovább !
látom tényleg el akarsz menni egy olyan pyrós összejövetelre
|
|

106 db. hozzászólás
88 pont
    Tud valamit
2012.02.26.
tag |
Szerintem az 50-esből és a reportokból lenyeshetsz 1cm-t, mert a földön fognak robbanni. De amúgy szépmunka!
Ez egy hozzászólás a(z) "3" Sun and Planets hengeres bombi összerakás előtt." című tűzijáték képhez. |
|
|

367 db. hozzászólás
170 pont
    Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Hát a csillagok ilyen kis maradékok lesznek, a planet-ekben kicsi vágott TT, A sun-insert-ben pedig D1 glitter. A primeolás meglesz. Kötözésben még nem vagyok annyira otthon, asszem off-center módszerrel oldom meg. A legjobb kombináció az a veline blue lenne a planet-ekbe, a sun-ba pedi TT, de hát ez van...
Ez egy hozzászólás a(z) "3" Sun and Planets hengeres bombi összerakás előtt." című tűzijáték képhez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 38
Ebből tag: 0
Látogatók: 1854020
Látogatók ma: 1103
|