A másodperc ajánlata: Jackpot 1500 Ft
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Egész jók.
A felületüket le szoktad görgetni? Vannak még nagy egyenletlenségek. Ez már csak a kinézet miatt fontos, de sztem igényesebb ha le vannak görgetve asztal lapon vagy feles pohárral nyomkodva teljesen laposra a felületi bajok.
De amúgy nem látok semmi más hibát, jók lesznek.
Ez egy hozzászólás a(z) "megvárják szépen a többieket és együtt becsomagolódnak majd :))" című tűzijáték képhez. |
|
|
368 db. hozzászólás
54 pont
Haladó
2008.01.27.
tag |
nem. az csak egy lesz@rom energy drinkes pikli, pont 50mm.-es, abba tettem csillagot, meg naprahajas lőport csak annyi dolgom volt hogy a kupakját kilyukasztottam és raktam bele egy spolettet a papírkosárba is naprahajra felvitt lőpor van :D
Ez egy hozzászólás a(z) "Készülgetnek végre!" című tűzijáték képhez. |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Aztak...va ....Van ám alatta vetőtartó ( fél literes üveg) . Ennyire gyenge lenne a bp-d? Vagy valami olyan effekt van benne, amit magasra szeretnél küldeni?
Ez egy hozzászólás a(z) "Készülgetnek végre!" című tűzijáték képhez. |
|
|
5 db. hozzászólás
5 pont
Zöldfülű
2013.10.18.
tag |
Ez egy hozzászólás a(z) "100-ba szánt TT." című tűzijáték képhez. |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Nem gáz. Szilveszter előtt azért is el lesz ott eresztve egy teszt 100-as. TT-be MgAl és elektronforgács van keverve. Remélem jó lesz. Exem tette bele a csillagokat ;) .
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Dikk a magyar, alakulsz :D . Majd át megyek hozzád azt viszek én is egy kis görgetett TT-t. Tegnap legörgettem le 1killát.
|
|
5 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2013.12.07.
tag |
Köszönöm az építő kritikákat, igyekezni fogok hogy minél jobb bombákat készítsek.
Ez egy hozzászólás a(z) "A szilveszteri bombagyártás első darabjai" című tűzijáték képhez. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Vagy szúnyogháló, ventilátor előlap, szűrő, vagy akármi :D
Én személy szerint golyókkal együtt kiborítottam a malmom tartalmát ( 1 kiló por plusz az őrlőtestek) egy előre keretre feszített szúnyoghálóra, amit én szitának használtam és azon átrostáltam.
ugyan ezen a szitán még csillagokat szárítottam, meg granuláltam is, szóval érdemes egyet cisnálni. Kényelmes vele dolgozni. :)
kb 100x20 as Fenyő deszkákból egy 30x30 as keretet össze raksz, az aljára szúnyoghálót erősítesz szögbelövővel, és kész is.
Ez egy hozzászólás a(z) "egy ventinlátor védő jó szolgálatot tesz hogy ne egyesével keljen kiszedegetni a golyókat :D" című tűzijáték képhez. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Egy kicsit adhatnál a precizitásra :D Némelyik spolette olyan csálén áll hogy arra nincs szó xD Na meg a spolette csöveket is méretre szabhatnád máskor, hogy normális vetőtartókat csinálhass hozzá, ezek nagyon aránytalanok. Most még kezdő vagy, törekedj mindíg az esztétikus, és tökéletes munkára. Ha ezt megszokod még az elején akkor sokkal jobban fog minden sikerülni, mert a pyro cuccok leginkább a szimmetriára és precizitásra épülnek.
Elsőre természetesen jók ezek, de a következőkben kicsit jobban tedd oda magad. Ha kérdésed van nyugodtan írj nekem skype-on.
Majd írok egy blogot hengeres készítés témában is, amiből kitanulhatjátok a dolgot ahogy azt kell.. :)
Ez egy hozzászólás a(z) "A szilveszteri bombagyártás első darabjai" című tűzijáték képhez. |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Az elején nekem is full trágyák, igénytelenek voltak a bombáim. De ,ha nem adod fel, tanulsz és csinálod akkor pár év alatt sokat fejlődhetsz ,csak akarnod kell.
|
|
5 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2013.12.07.
tag |
Hát már én is nyomatom egy ideje csak még kicsit lassan megy, mert nemrég kezdtem el a pyro-s pályafutásomat.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605128
Látogatók ma: 17
|