A másodperc ajánlata: X 46 2800 Ft
52 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.12.28.
tag |
Kb. 30-ba van ez ami a képen van de..... :)
Köszi H.R.! :D
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszterre :)" című tűzijáték képhez. |
|
|
52 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.12.28.
tag |
Szép készlet!
Ez egy hozzászólás a(z) "varom a holnapot" című tűzijáték képhez. |
|
|
25 db. hozzászólás
Zöldfülű
2013.12.27.
tag |
Látom jártál a szlovák lidl-ben.
|
|
37 db. hozzászólás
31 pont
Zöldfülű
2011.11.30.
tag |
Azok a golyók valami recsegőféleségek. Nevét sajnos nem tudom... kicsit gyorsabbak mint a sárkánytojás. A kép jobb sarkában pedig egy tartó van csak. Megkaptam, mert senkinek sem kellett :D
(Kicsit rossz szemszögből van fotózva, így a lényeg el lett takarva kicsit:19db 50mm-es, 1db 65mm-es , 9db 30mm-es, és 34db görögtűz, 15 petkó :) )
Ez egy hozzászólás a(z) "Még vegyesen és kicsit hibásan... most az egyszer nézzétek el :)" című tűzijáték képhez. |
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
Tud valamit
2013.03.15.
tag |
Ezek nagyon jól sikerültek.Gratulálok, szépek lettek!
Ez egy hozzászólás a(z) "Kilövésre kész 75 és 100 milis bombik." című tűzijáték képhez. |
|
|
197 db. hozzászólás
506 pont
Labortöltelék
2010.06.15.
tag |
Tudom nem valami sok, de ennyi telt tőlem.
Lesz mellette majd gyári 50-es, 75-ös és 100-as, úgyhogy lesz összehasonlítási alap.
Ez egy hozzászólás a(z) "Kilövésre kész 75 és 100 milis bombik." című tűzijáték képhez. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Egyáltalán nem oltottam senkit H.R. Egyszerűen elmondtam az igazságot: itt a centeren jobban értékeljük a házi munkát. Természetesen a gyári termékek is szépek tudnak lenni, és sokkal biztonságosabbak is, mint a gyári. Egyszerűen csak annyiról van szó, hogy egy nyvalyás zöld zsinórt mindenki meg tud gyújtani, ugyanúgy, ahogy egy kis KP-t is odanyomni a konténeres markába. Sikerélményről meg nem is beszélve. Az, ha megveszed, összekötöd, megkoreografálod, az már jelent valamit. De megvenni bárki tudja. MINDAZONÁLTAL, A GYÁRI TERMÉK SOKKAL MEGBÍZHATÓBB ÉS BIZTONSÁGOSABB. Én viszont maradok az állításomnál, miszerint fizetni bárki tud, akinek van miből. MIndenesetre inkább erre költse, minthogy eligya. |
|
|
489 db. hozzászólás
Hobbista
2008.02.20.
tag |
Jol nez ki! :) ne torodj az oltasokkal, vannak itt az oldalon olyanok is akik szivesen nezik masok nem hazi gyujtemenyet is!
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Már vártam... Vajon lesz-e olyan év, hogy ne kerüljön fel gyári kép? Na mindegy, sok sikert hozzá! Amúgy mennyit költöttél erre?
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Az ujság jo! Én is azt használok! Am egy hátránya van! január 1-ején felkel az ember hajnali délután 2 kor és a közmunkások ott nézik hogy jééé a kinaiak ujságpapirbol meg a *** Dániel dolgozataibol csinálják a tüzijátékot? :D Nomeg naturakvás kupakbol! :D
Am faszák mole! Mindentbele szilveszter! Én picit lemaradásba vagyok most vágtam a csillagokat meg granuláltam a bp-t! :D
Ez egy hozzászólás a(z) "2013 szilveszteri készlet Mole-tól " című tűzijáték képhez. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Nemtom, nekem éppen az tetszik, hogy minden barna. Olyan mintha gyári lenne. Na a másik meg az, hogy olyankor úgy érzem magam a szaros kis 45-ösöeim mellett, mint a passfire-s találkozókon a csapat a 10"-os bombik mellett. |
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Az újság feeling az akkor jött, mikor fater metropolt olvasott. Mondom, olyan snassz már az, hogy mindíg brana csomipapírban vannak a bombik, reformáljunk már egy kicsit.
Kössz, remélem jól fognak szuperálni.
Ez egy hozzászólás a(z) "2013 szilveszteri készlet Mole-tól " című tűzijáték képhez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605127
Látogatók ma: 16
|