A másodperc ajánlata: Twins 7900 Ft
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Hát azért te is szépen nyomod. Mondjuk az az újságpapír nem tesz jót az összhangnak. De faszák nagyon még a rakéták. Én egyszer sem csináltam még rakétát, nem értek hozzá. Kell tooling, minden nyavalya és egy show-ban nem is annyira praktikus. Minden esetres szép munka. Tőlem kapsz 5*-ot.
Ez egy hozzászólás a(z) "2013 szilveszteri készlet Mole-tól " című tűzijáték képhez. |
|
|
252 db. hozzászólás
169 pont
Tud valamit
2011.11.14.
tag |
Ritka szép munka! Grat :)
Ez egy hozzászólás a(z) "Félkész 75-ös és 100-as bombik" című tűzijáték képhez. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Rég láttam már ilyen szép tekerést. Faszák lettek :)
Ez egy hozzászólás a(z) "Félkész 75-ös és 100-as bombik" című tűzijáték képhez. |
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
3 réteg enyv szerintem is elég, de én 30 milis enyvszalaggal nyomom a 100-ast.
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Hát b@szod, ez nem semmi! Ladis irígykedhet! Én csak egy dolgot kívánok: NE LEGYEN KÖD!!
Ez egy hozzászólás a(z) "És együtt a büszke gyártóval" című tűzijáték képhez. |
|
|
398 db. hozzászólás
307 pont
Tud valamit
2009.12.24.
moderátor |
Nem taknyolás ez! Tényleg nagyon szépen megtekerted őket!
majd ne felejtsd el a spolette-t megtekerni madzaggal
|
|
398 db. hozzászólás
307 pont
Tud valamit
2009.12.24.
moderátor |
Nem kevés az a 3 réteg?
Milyen piros, zöld és kék reciket használsz? recsi házi?
Miért nem használsz inkább TF-et?
|
|
197 db. hozzászólás
506 pont
Labortöltelék
2010.06.15.
tag |
Igen a héj az gyári PG-s, enyvszalag 3 réteg van rajtuk, 75-ösön 1,5 cm széles van(3 centis félbevágva), 100-ason 2 cm széles.
Bontó az búzapelyvás bp + perklorátos,dark alus flash jó kiskanállal.
Csillagok: piros,zöld,kék,glitterek,van amelyikben recsi si van.Meglátjuk mit mutatnak majd.
Időzítés az spolette igen, kiváncsi leszek rá, mert titános bp-t tömörítettem beléjük. Pontosan mp-re nem tudom megmondani, csak szemre mértem.
|
|
398 db. hozzászólás
307 pont
Tud valamit
2009.12.24.
moderátor |
Hát St3v3 előtted is le a kalappal! gyönyörűen néznek ki!
Írhatnál róluk pár szót!
Ahogy látom a héj az gyári.. a szalag gondolom enyvszalag.. milyen széleset használtál a 75öshöz és milyet a 100ashoz?
Hány réteg ment rá szintén a 75 és 100 is érdekel.
Bontó csillagok booster?
időzítés spolette? mennyi mp-t tettél nekik?
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
Tud valamit
2013.03.15.
tag |
Azok csak összekötözött bombik és azért van összekötve, hogy ne essen szét.
Ez egy hozzászólás a(z) "Az egész felszerelés." című tűzijáték képhez. |
|
|
87 db. hozzászólás
5 pont
Zöldfülű
2013.07.05.
tag |
Az a vmilyen telepnek látszó fekete tetejű vmi (lent középen) az micsoda?A tetején a fekete az bp?
Ez egy hozzászólás a(z) "Az egész felszerelés." című tűzijáték képhez. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Annó amikor ragasztópisztoly hiányában nitrohigitó lángjában olvasztottam a ragasztórudat (elég veszélyes mert csöpög, lángol meg minden...) Akkor annak a ragasztásnak volt a végén ilyen szine. :D
Ez egy hozzászólás a(z) "Azazhogy ezek..." című tűzijáték képhez. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Ezek szerint a cső fala elég erős, de a fojtások milyenek? Ha azok nem legalább olyan erősek mint a cső fala akkor csak ki fogja lőni a dugót és silány lesz. Majd meglátjuk. A Gyzs sztem pont elég hosszú ahhoz hogy eldobja és földetérés után még várnia is kell pár másodpercet. Annyira béna senki sincs, hogy kb 5-7s alatt ne tudná eldobni... :D Leg gázabb esetben is max leejti maga elé és elfut közben 10-15 méterre annyi idő alatt. :D Ha mégis baj lesz akkor már előtte is baj volt :DD
Amúgy nem a méretet kell felvinni srácok, főleg nem petkóknál. A zöld petkóban is egy körömnyi flash van jól elrendezve és mégis szól normálisat. Két PET kupak összefordítva és fitangerősen összeragasztva, és hidd el szól akkorát mint ez. hacsak nem nagyobbat. :)
Ez egy hozzászólás a(z) "eggyetlen egy petkóm ezévre :D fekaporos (természeresen naprahajra fölvitt)" című tűzijáték képhez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605127
Látogatók ma: 16
|