367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Lesz videó, nyugi. Együtt repülnek majd pár db 3"-ossal és egy meglepetésbombával. |
|
|
122 db. hozzászólás
6 pont
Haladó
2013.12.23.
tag |
Ezek szerint sikerült kiszárítanod a TT-s yankieket Videót feltérlen csinálj róluk! :D |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
5" a nagy, 4" a kicsi, kirhuné a főnyeremény!
Adatok, 4"
TT to yankie flasher csillagok, speciális fenyő BP-s bontó, jó sok siriusos boosterrel.
Időzítés 3.3 sec
Adatok 5"
Double petal, OP: TT to Yankie flasher + full Yankie ring
IP: D1 glitter
Időzítés 4 sec, még kerül rá kyoku-do is.
|
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
Tud valamit
2013.03.15.
tag |
Akkor 125 a nagyobb és 100 a kisebb, vagy legalább áruld el, hogy 5-re vagy 0-ra végződik, mert lehetne 128-as is.
Ez egy hozzászólás a(z) "Lehet kalibert találgatni..." című tűzijáték képhez. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Nem talált. Adatok csak találat esetén.
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
Tud valamit
2013.03.15.
tag |
A nagy 100-as a kisebb 75-ös.
Néhány adatot mondasz?
|
|
177 db. hozzászólás
93 pont
Hobbista
2012.01.11.
tag |
Nyugi nem csapágygolyóval megy hanem tengely darabokkal.Nemám ólommal üzemeltetem.Eddig 100g-nál többet nem őröltem vele úgyhogy nem tudom hogy mennyit bír.Az egyedüli probléma,hogy menetes a tengely és elindul a dob oldalra ahol beleütközik a fába,de szerencsére nem számottevő a lassulás.
Ez egy hozzászólás a(z) "A bizonyíték,hogy komolyan gondolom a pyrozást:malmom!" című tűzijáték képhez. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Ettől annyira megijedtem, hogy visszatértem...
Az a gatyagumi mennyit bír? simán elcsúszik a PVC dobon, ez még üresben sem ment szerintem nem hogy anyaggal megpakolva. Szóval kellene még mit finomítani rajta. DE ami a legfontosabb véletlenül se csapágygolyóval üzemeltesd!!!!!!!!!!!
Ez egy hozzászólás a(z) "A bizonyíték,hogy komolyan gondolom a pyrozást:malmom!" című tűzijáték képhez. |
|
|
630 db. hozzászólás
191 pont
Kutyul
2007.12.05.
tag |
Szerintem se ártana, ha csapágyaznád a tengelyt. Előbb vagy utóbb ki fogja rágni a tengely a fát, és ide-oda fog dobálózni. Ha jól látom a menetesszál 8mm-es, ezt is kicserélhetnéd vastagabbra. A csapágyazást alátét és kontrázott anyával csináld meg (képeim közt találsz rá példát). Tanács ként még csinálhatnál egy rendes ékszíj tárcsát, rendes ékszíjjal. A gatyagumit felejtsd el .
|
|
398 db. hozzászólás
307 pont
Tud valamit
2009.12.24.
moderátor |
Tengelyeket nem ártana csapágyazni..
Mik az őrlőtestek? Ha érdekel kerámia golyó írj! Most érkeztek nemrég
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Na, kinézetről inkább nem szólnék, de az a fontos, hogy működjön. Megbízható? Ott lehet hagyni egyedül 5 órára anélkül, hogy attól kéne félni, hogy leesik a szíj vagy vmi más baj lesz?
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Én szimplán esztétikai okokból döntöttem a terminálok mellett. Nekem jobban tetszett, de ízlések és pofonok. Mondjuk a jack dugó eszembe se jutott... |
|
|
87 db. hozzászólás
5 pont
Zöldfülű
2013.07.05.
tag |
Én is hasonlóan csináltam és pont 30 csatornás de én kivezetésnek jack dugókat használtam, a sötétbe nekem jobb így bedugdosni,meg kisebb helyet foglal.
Ez egy hozzászólás a(z) "30 csatornás indítópultom, csak meg kell cimkézni" című tűzijáték képhez. |
|
|
367 db. hozzászólás
170 pont
Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
N'lunk lehet kapni ilyen, hogy kulcsos kapcsoló. Természetesen nem egy kapuzárba nyomtam az áramot. Mondjuk ahhoz képest, hogy csak egy kapcsoló, elég drága, 2000 Ft. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605127
Látogatók ma: 16
|