367 db. hozzászólás
170 pont
    Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Kösz! A lövéskor kiderül minden. |
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Pyromad! Nagyonagy gratula lehetsz is büszke van mire! :)
Ez egy hozzászólás a(z) "És együtt a büszke gyártóval" című tűzijáték képhez. |
|
|

367 db. hozzászólás
170 pont
    Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Az, kérlekszépen fekete takonyragasztó. Erősebb, mint az áttetsző.
|
|
|

367 db. hozzászólás
170 pont
    Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Hát igen, rméljük a legjobbakat.
|
|

630 db. hozzászólás
191 pont
     Kutyul
2007.12.05.
tag |
Milyen kupi?? Ha nálam ilyen rend lenne , össze tenném a két kezem. Ahol én alkotok ott kétszer meg kell gondolnom ,hogy hova lépek, anélkül ,hogy felborítanák valamit. Amúgy meg nem gondoltam volna ,hogy ennyit fejlődsz. Sok sikert szilveszterre. Remélem olyan jól is fognak remekelni ,ahogy ki néznek .
|
|

367 db. hozzászólás
170 pont
    Labortöltelék
2012.08.07.
tag |
Tehát:
A kalodákat gondolom mindenki felismeri. A 3" csövek majd egy ládába lesznek állítva, amit sóderrel töltök meg. Természetesen hagyok 10 cm helyet a csövek közt. Így kibír egy csöbontást is.
A bombikat se kell nagyon magyaráznom. A cucc készen áll a töltésre. Az a hat fehér bombi még befejezésre vár. kaliberek: 30mm, 1.75", 3".
A gyári cuccot a város pirotechnikusától kaptam, mert dolgoztam neki. A kupiról egy szót se! Várom a szilvesztert. Már csak a buliszervezőt kell meggyőznöm, hogy megengedje a tűzijátékot, mert itt ugye tilos. Mindnki lövi, de hivatalosan nem lenne szabad. Reméjük a legjobbakat! 
|
|
172 db. hozzászólás
89 pont
 Tud valamit
2013.03.15.
tag |
Mad neked aztán jó kemény szilvesztered lesz. :D
|
|

279 db. hozzászólás
20 pont
  Piromán
2009.12.27.
tag |
Én amit mondanék rövidke az a gyújtózsinór én ezt nem gyújtanám meg ilyen röviddel semmi pénzért,én amit magamnak nagyon megfogattam begyújtásnál ott teljesen 100% ra kell menni ha a legkisebb rizikót érzi az ember hogy ott baj lehet,akkor is ha ott ál a közvetlen begyújtás előtt inkább hagyja.1-1,5 grammos petárdákra raknám őszintén ezt a hosszúságot gyári whiscoból.Most hogy drága meg hogy az ember ilyenen spóroljon vagy ennyi maradt szóval ennél nem szabad.Én erre legrosszabb esetben is 3x ilyen hosszút raknék gyári gyzs ból.
Ez egy hozzászólás a(z) "eggyetlen egy petkóm ezévre :D fekaporos (természeresen naprahajra fölvitt)" című tűzijáték képhez. |
|
|

279 db. hozzászólás
20 pont
  Piromán
2009.12.27.
tag |
A gyújtózsinórt szerintem told meg mert nagyon rövidke, nehogy korán robbanjon.Én minimum egy akkora gyári whiscot raknék rá ameddig a hüvelykujjad van a hengernél,ahogy kijön belőle hogy odáig leérjen.Nekem is van 3 talán ugyan ilyen guriga a szekrényben ezek jó vastagok,én majd bika erős KCLO4 flashel töltöm be (majd a nyárra) negyed-fél kilónyi között biztos belefér, direkt arra várnak! Ó igen
Ez egy hozzászólás a(z) "eggyetlen egy petkóm ezévre :D fekaporos (természeresen naprahajra fölvitt)" című tűzijáték képhez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 7
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470460
Látogatók ma: 80
|