905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Szerintem v.mi gyufaporos dolog akar lenni,mert a lőpor fekete,ez meg barna...ennyit erről..amúgy nagyon tetszik
Ez egy hozzászólás a(z) "első kis rakeszom" című tűzijáték képhez. |
|
|

288 db. hozzászólás
57 pont
    Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Mivel ez nem receptolvasó, ezért nem ide írom. MSN-en le írom hogy kell.
(receptekhez nem teszem be, mert csak lepontozzák...)
Ez egy hozzászólás a(z) "gyufaporos raksi szikra effektel ( videó is lesz ha jó )" című tűzijáték képhez. |
|
|
16 db. hozzászólás
3 pont
 Zöldfülű
2008.10.24.
kitiltott |
kedves tamas88 látom hogy a képeden 1 raksi van kérlek mondd el hogy csináltad. és majd csinálok videót is úgyhogy ha akarjátok fel is tudom rakni hogy hogy sikerült.
Ez egy hozzászólás a(z) "gyufaporos raksi szikra effektel ( videó is lesz ha jó )" című tűzijáték képhez. Előzmény: #11995
|
|
|
16 db. hozzászólás
3 pont
 Zöldfülű
2008.10.24.
kitiltott |
az igen " benyaa" csak így tovább szép kis vetőcső. ja azt nem tom hogy, hogy kell úgy megcsinálni a töltetet hogy a levegőben robbanjon
Ez egy hozzászólás a(z) "75mm-es tesók, és a cső hozzá" című tűzijáték képhez. |
|
|
16 db. hozzászólás
3 pont
 Zöldfülű
2008.10.24.
kitiltott |
kinézetre jól néz ki meg minden csak azt akarom kérdezni hogy mit raktál bele   meg azt sem értem hogy az a kis rakesz hogy fogja felemelni a horkapálcát bár ez nem lecseszés mert én is csináltm és az sem jobb de sok sikert hozzá a fellövésnél remélem raksz fel videót is.
Ez egy hozzászólás a(z) "első kis rakeszom" című tűzijáték képhez. |
|
|

203 db. hozzászólás
10 pont
 Kutyul
2009.01.26.
kitiltott |
Szinte örülnek,hogy odaadhatják!
De télleg tiszteletre méltó kis csővecske.
Ez egy hozzászólás a(z) "75mm-es tesók, és a cső hozzá" című tűzijáték képhez. |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Fincsi kis diákmunkával el lehet jutni különböző nagyobb cégekhez, akik nagyobb volumenű dolgokat csomagolnak, és a fólia ilyen hengereken van rajta. Nekik ez csak szemét, szóval kidobnák, én viszont örömmel viszem el:)
Ez konkrétan csoki csomagoló cégtől jött.
|
|

280 db. hozzászólás
516 pont
     Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Ejha!Ezeket a csöveket honnan szerzed?
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Köszi!
Jelenleg 5 ilyen csövem van, de még gyűjtögetek :P
|
|

397 db. hozzászólás
157 pont
   Hobbista
2008.03.26.
tag |
Azta leborult!! van egy gyenge csöved baszod !! am grat szép lett
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Kedves Szaki. A sablon a kupak bombetta átmérőjének a sablonja, ahogy előzőleg is leírtam össze szűkitett papírtőrlős henger , és ennek segítségével állítottam be az átmérőt ja meg persze utánna vízüveges papírral megerősítettem, De szerintem nem lesz hosszú élettartalmú bár ezek a pici bombetták nem igen roncsolják a csövet főleg a fadugós tömítést nem ..
Ez egy hozzászólás a(z) "30 mm es kupak bombettám + a csővem hozzá 2." című tűzijáték képhez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470526
Látogatók ma: 146
|