800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
itt nehéz eldönteni hoy jooo e a minőség mert a gyufát még akkor beledobtad amikor a feje nagy lánggal égett és az nagyon gyoras begyujtja,,,,szval ha én is egy lapra teszek egy kanál sz...r BP és a gyufát rögtőn beledobom máris joonak fog látszani
Ez egy hozzászólás a(z) "1g jó minőségű BP" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
53 db. hozzászólás
    Zöldfülű
2008.04.27.
PM Jelölt |
Helósztok
Elsőre végignézve nem is ojan rossz. De én azért kíváncsi lennék arra ,hogy ugyanez a lőpor ,hogyan ég a pezsgősdugó nélkül. Pl. ha csak egy papírlapon gyújtod be. SZERINTEM SOKKAL SZ@RABBUL. MERT: A puskapor önmagába begyújtva gyorsan ég ha viszont zárt térbe kerül az égése átmegy robbanásba. Itt nincs teljesen zárt térben mert a pezsgősdugó tetején el tudnak távozni a gázok ezért nem robban föl viszont az égése az begyorsul mert a pezsgősdugó fala az körülzárja.
By By
|
|

300 db. hozzászólás
32 pont
   Haladó
2008.04.06.
tag |
A BP minősége jó!
De a gyújtást legközelebb ne így csináld hanem vagy gy.zs.-vel, vagy pedig gyújtópálcával!
|
|

106 db. hozzászólás
152 pont
   Hobbista
2007.12.24.
tag |
Hát ja egy kicsit meglepődtem. elötte ugyanezt a lőport 7 óráig malmoztan és nagyon gagyi volt utána még 4 óra és ien lett. nem gondoltam volna. azthittem nagyon szar lesz mint elötte. Majd legközelebb gy-zs.-vel gyújtom.
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
azért nagy a bátorság, vagy a hülyeség. És ha belerobban az arcodba, mit mondasz a baleseti sebészeten, mitől égett ki a szemed? a cucc az jó, a teszt az életveszély. 
|
|

489 db. hozzászólás
   Hobbista
2008.02.20.
tag |
Nagyon jo.
Huuu ..... gyerekek.
Ez egy hozzászólás a(z) "Aluflash+széndarabka vulkán" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

524 db. hozzászólás
78 pont
 Piromán
2007.12.01.
tag |
a végén jujj csunya! 
Király volt!   
Ez egy hozzászólás a(z) "Aluflash+széndarabka vulkán" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

201 db. hozzászólás
36 pont
  Piromán
2008.07.27.
tag |
köszi nem vagyok mentalista 
hát majd november eleén veszek komolyabb trükköket olyan 8-10000 ft értékű trükköket, azok már komolyak lesznek !
ilyesmik: http://www.figarobuveszbolt.hu/katalogus/standup/sfeg
eddig 50-ezret b@sztam el a trükkökre és sok kicsi méretű trükköt vettem most már rendes nagy színpadikat veszek.
gofryy a pénztrükk az nagyon egyszerű teis megtod csinálni! majd valahogy elmagyarázom.
Ez egy hozzászólás a(z) "végre megalkottam !Egy kis pyro, egy kis bűvészet. a végen egy egyszerű bűvésztrükkel megfűszerezve. neve: Lángoló pénztárca. " című tűzijáték videóhoz. |
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Na, mégse félsz a sötéttől. Ez már látványos lett. Kezdésnek nem rossz.
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillagágyú lenne!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

524 db. hozzászólás
78 pont
 Piromán
2007.12.01.
tag |
Stroboszkópnak elmegy...
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillagágyú lenne!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|