57 db. hozzászólás
3 pont
Hobbista
2008.09.20.
tag |
Ezért Jó a Papír alapú vetőcső Kevésbé veszélyes!
Ez egy hozzászólás a(z) "Földön robbantott bombetta!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
57 db. hozzászólás
3 pont
Hobbista
2008.09.20.
tag |
háát Be gyulladt , csak azért jobb lett volna h ha a levegőben gyulladt volna be! ne tom,de tortatüzipor gyulladt be csak, de az alupor nem volt hajlandó ezt tenni! Most majd összekeverem a 2-t és úgy próbálkozok!
Tudom nem nagy Dolog,nem látványos csak " azért tettem el h mit javasoltok leginkább"
De mostmár meg tudtam.ien parasztságokat ne tegyek föl!
Ez egy hozzászólás a(z) "Földön robbantott bombetta!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Figyi! Robbant egyet. Hangot kerestem, de nem találtam. Azt hittem elromlott a hangfalam. De nem. A tűzijáték este, legalábbis sötétben látványos. Ha pedig ez egy úgymond petárda lett volna, akkor egy olyan kamerával kellett volna felvenned ami hangot is felvesz. Így egy nagy semmi lett.
|
|
298 db. hozzászólás
222 pont
Haladó
2007.12.22.
PM Tag |
Itt most begyulladt az effekt?
Nem egy látványos dolog
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Én azt látom hogy nem működik a malmod!
Több golyó kell bele, a golyók nem csinálnak semmit!
Azoknak ugrálniuk kell, azok zuzzák a szemcséket, a te malmodban csak szépen gurulnak...
Vagy a fordulat nem jó, vagy több golyó kell!
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
57 db. hozzászólás
3 pont
Hobbista
2008.09.20.
tag |
az a baj hogy NC lakkot nem tudok beszerezni, és lőporom is minimális! Majd megprobálok házilag csinálni lőport, mert a receptet tudom, csak hozzávalók hiányoznak!
Zsolti! Szerintem az volt a bal hogy csak vízszintesen csavartam be a bombettát, de a képen csak az alap összeragasztás van! Tehát volt rajta elég réteg,és vhogy lövéskor a vetőtöltet szétválaszotta egymástól a két kupakot és az efect széthullot velószínű
Ez egy hozzászólás a(z) "1. vetőcsöves! Sajna nincs effect mert rossz volt az összetétel, de a kilövés siker volt!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
534 db. hozzászólás
83 pont
Haladó
2007.11.14.
tag |
nekemegy régi canon nyomtatomotor hajtota megfelelő hütésel félkilot 1 hétig pőrget azaz mikor 3-4 napig malmoztam a cucot bene és ki culer hütőte motort +hütőbordák és ment mint a #### [Jól ment...]
// Kérlek, tartózkodj az antiszemita megnyilvánulásoktól! Valamint néha alkalmazd a nyelvtan órán tanultakat, de legalább valami böngészőbe épített helyesírás ellenőrzőt. [Mod. Rock]//
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Erik, az a sok, amit nem lehet elszórakozni |
|
|
|