800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Jó volt csak a képgalériában volt a diamond töltetek mellett pár flash csillag és azokat nem nagyon láttam am k..va joo
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Kezdésnek nagyon jók a gyári cuccok, sokat tanul az ember és van sikerélménye is!
Aztán az idő előrehaladtával egyre több gyári dolgot cserél ki házira az ember, és a végén már minden megy egyedül.
Amikor látod hogy, saját cuccaiddal szebbet és jobbat lehet csinálni, akkor vagy csúcsformában 
Ez egy hozzászólás a(z) "II. jól sikerült Bombettánk! :-)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

57 db. hozzászólás
3 pont
    Hobbista
2008.09.20.
tag |
őőő Római-ból meg kisrakétából volt az effekt! 
Ez egy hozzászólás a(z) "II. jól sikerült Bombettánk! :-)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

57 db. hozzászólás
3 pont
    Hobbista
2008.09.20.
tag |
Jó Boccs! megint elirtam 
25-ös Katyusába volt a graulátum!
|
|

393 db. hozzászólás
62 pont
 Kutyul
2008.09.15.
kitiltott |
Szép mi volt az efekt?
és az a zene majd ha nekem lesz vidim valami nagyon narkós zenét vágok alá... mondjuk magyar népmesék... és pont a robbanás a vége   
|
|

57 db. hozzászólás
3 pont
    Hobbista
2008.09.20.
tag |
Kössz!
őőő...BP granulátum! ( gyári sikolyból )
|
|

106 db. hozzászólás
152 pont
   Hobbista
2007.12.24.
tag |
Két évvel ezelött még azt is csináltaxd de nem volt EMO csak hülyexd Másd nem is engedek neki mert biztos vmi baja lenne
Ez egy hozzászólás a(z) "Papíron gyujtott BP (közkívánatra)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Ha a második akkor joo, de csak 4 csillag mert alig látszik a videón ,de joo volt mi volt a kidobooo
|
|

106 db. hozzászólás
152 pont
   Hobbista
2007.12.24.
tag |
Nem én gyujtottam meg. Egyik haverom volt és hallatszódik a videón, hogy szoltam neki, hogy a papírt gyujtsa meg de amien hülye nem érdekli. Sátánista és világutálata van mindig azt mondja hogy őt nem érdekli ha meghal meg ienek. Már hiába szólok neki! Na majd legközelebbit én gyujtom meg.
Ez egy hozzászólás a(z) "Papíron gyujtott BP (közkívánatra)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

300 db. hozzászólás
32 pont
   Haladó
2008.04.06.
tag |
Egy fookal már jobb mint az előző vidin,ott a teszt életveszéj, itt már nem de azért még mindig az(na nem életveszély hanem kézsérülés)!a hurkapálca az jobb!De csinálhattad volna azt is hogy a papír szélét meggyújtód!De haggyuk abba az --OFF-- olást!
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Na , ez aztán biztonság. miért sajnálsz 200 Ft-ot egy marék hurkapálcára? küldjek neked? vagy úgy vagy vele, hogy a kezedért nem kár? 
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
na ez már jobb vidi ,de a BP még nem a legjobb minőség,,,,nekem a keményfaszenes lőporom ég így ,de sztem ez is jooo
|
|

106 db. hozzászólás
152 pont
   Hobbista
2007.12.24.
tag |
Hali!
a kedvetekért 10 perc mulva feldobom a sima papiron gyujtott lőporomat is.
Ez egy hozzászólás a(z) "1g jó minőségű BP" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470348
Látogatók ma: 440
|