60 db. hozzászólás
52 pont
  Zöldfülű
2009.01.23.
tag |
Nqgyon szép volt, akár egy bolti(nehogy azt hidd azt mondom hogy ugy vetted!!!) de ez tényleg nagyon tetszett nekem is! 
Ez egy hozzászólás a(z) "75 mm-es hagyományos D1-el és a közepén TT-vel" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Szia Benyaa!Nagyton teccenek a bombettáid,és lenne egy pár kérdésem is,szval meg tudnád adni az e-mail címedet?Mert azt csak a barátaid láthatják.Am. ez stopinos bomba volt,vagy alulgyujtús?Ja és te meddig mnalmozod a BPdet.Nekem is volt szilneszterkor egy 75 ösöm,abba szintén glitter és egy kevés TT volt,de a TT nekem s látszott.De ez nagyon szép volt!!
Ez egy hozzászólás a(z) "75 mm-es hagyományos D1-el és a közepén TT-vel" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
A D1 NC-vel volt ragasztva. Vágott csillag volt az összes, és viszonylag kis méretűek. Ezeket a csillagokat még az 50mm-es kaliberbe vágtam. 7*7*7mm-es volt a D1 és nem volt rajta BP bevonat.
Az egyik félgömbbe D1 volt, de a másik félgömbbe már nem jutott, így oda "sárga" csillagok kerültek, amik hasonlóan viselkedtek nekem mint a D1. Szóval semmi sárga nem volt bennük. Középre meg próbáltam egy kisebb körbe TT-t tenni, de azok annyira nem látszódnak a videón.
Most készítem a görgetőmet, majd kiderül mire megyek vele. Van most raktáron 300db vágott piros, azokat kéne bevonnom.
Köszönöm az elismerést:)
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
profi munka!szép volt!!NC vel ragasztottad a D1 et? és mekkorák voltak a csillagok mm?nyomott,görgetett?? Még egyszer gratula !
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Köszönöm!
Kb 25m-es gömbben bontott. Nagyon durva volt élőben.
150g volt a bombetta. 16g BP volt a vető töltet.
A bontó meg amennyi belefért. Azt nem mértem le, de kb 10-15g lehetett.
Ilyen kaliberbe már érdemesebb szotyira vagy valami másra felvitt lőport használni. Kicsit gazdaságosabb:)
|
|

127 db. hozzászólás
171 pont
     Labortöltelék
2008.11.26.
PM Jelölt |
Ez gyönyörű volt gratulálok. Menyi kidobó és bontó töltetet használtál?
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
    Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Koszonom! Gyujtozsinort hasznaltam nem elektromos gyujtast. Latszik a videon kozvetlenul a robbanas elott, ahogyan beeg a gyujtozsinor. Hat a Pyromaster fele "sutopor + ecet" az jobb mint ez.
A hangjaval nem tudom mi van, az nem ilyen volt, sokkal rovidebb. A repeszhang is csak kevesse hallatszik.
Ez egy hozzászólás a(z) "7,4 cm vastagsagu aceltegla robbantasa." című tűzijáték videóhoz. |
|
|

18 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.02.02.
kitiltott |
bocs a sok jelért
// Mielőtt 2 hozzászólást gyártanál, használd a szerkesztés gombot! Az utolsónál 5 percig áll a rendelkezésedre! // [mod. Gabtech]
Ez egy hozzászólás a(z) "7,4 cm vastagsagu aceltegla robbantasa." című tűzijáték videóhoz. |
|
|

18 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.02.02.
kitiltott |
joooooooooooo nagyon szép lettt!! ezt mivel tudtad elérni?
elktromos gyújtás?
kicsit nagyobbat szolhatott mint a sütőpor+ecet 
|
|

37 db. hozzászólás
6 pont
 Zöldfülű
2009.01.15.
tag |
szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mongyuk ténleg nekéz lenne reszelni
én is telóval vettem föl a raketyómat és szinte semi hang nem volt 
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Grat Blaze, mit is várhatnánk tőled? Tökéletes reci, tökéletes kivit., nagyon szépek a színek, grat +1x
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

55 db. hozzászólás
32 pont
 Zöldfülű
2009.01.17.
tag |
Jó volt grat!!!
Milyen anyagot robbantottál????????????
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 74
Ebből tag: 0
Látogatók: 1531299
Látogatók ma: 900
|