6 db. hozzászólás
1 pont
Zöldfülű
2009.02.17.
kitiltott |
Ez tetszik!Gratulálok ehhez a mühöz!Szép!
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
150 db. hozzászólás
22 pont
Piromán
2008.10.18.
tag |
én nem vagyok modi de flashecske hozzászólásai sántítanak... egyrészt felesleges kettőt írni másrészt nem szabad csak szmájlikból álló kommentet írni
|
|
311 db. hozzászólás
322 pont
Haladó
2007.04.10.
tag |
Szép!
|
|
203 db. hozzászólás
10 pont
Kutyul
2009.01.26.
kitiltott |
Egézen szép!
Egy kis Ammónium-Klorid lehet,hogy szépítene rajt!
Amugy egy elkészítést,ha látnék,vagy van receptben?
|
|
2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.02.23.
kitiltott |
|
|
2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.02.23.
kitiltott |
egész jó!
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Gratulálok a találmányodhoz
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Ez lenne az a vegyulet mely talan kisebb alakitasokkal jo lenne zold csillagnak, mivel nem kell bele kotoanyag sem, kaliumklorat sem, esetleg CuCl2-ot lehetne hozzaadni a szebb szin erdekeben. A klorat tartalmu keverekeknel sokkal biztonsagosabb es egyszeru az elkeszitese. Ez a vegyulet szaradaskor kemenyre kot meg, de amig nem szaradt ki teljesen, formalhato, kesobb gumiszeru, vegul teljesen megkemenyedik.
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Igen az epulet nagyon felerositette a hangjat. Nagyon visszhangzik a terem. Sima betonfalai vannak. De termithez kepest, raadasul folytas nelkul nagyon eros hangja van. Erdemes kepenkent leptetve megnezni a robbanast, szep fenye van es jol latszik a bordo fustje.
Ez egy hozzászólás a(z) "10 ml CuO termit, folytas nelkul, suritve " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
132 db. hozzászólás
131 pont
Tud valamit
2008.10.07.
PM Tag |
Hát a kamera az jó messze volt tényleg.
Gondolom hogy volt hangja de itt azért az épület nem gyengén felerősítette a hatást..
Ez egy hozzászólás a(z) "10 ml CuO termit, folytas nelkul, suritve " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Nem tudtam a videot rovidebre vagni, mert amikor bemasoltam a movie maker-be nem jatszotta le a hangjat. Amikor atalakitottam a hangjat mp3-ba belevagtam a videoba, de nagyon rossz minosegu lett a hang. Ezert igy maradt a teljes kb. 33 masodperces eredeti valtozat.
|
|
7 db. hozzászólás
6 pont
Zöldfülű
2009.02.19.
tag |
Bocsánat!
Helyesbítek: Master receptje alapján dolgoztam de nem sikerült, SAJÁT hibámból! Minden felelősség ez enyém. De sajnos a videó nem adja át de ez nem fehér hanem kék.(csak nem mély)
Tudom, több alternatívát is felvázoltál az oldaladon a PVC-s klórozás és granulálás problémájának megoldására, de sokat segítenél ha konkrétan megmondanád hogy te melyiket is használod.
Mert a vinilfix valóban igen drágának bizonyul és mindamellett, lehet hogy ez rejti a probléma forrását is, már ami a fakó kék színt illeti.
Amúgy kösz a segítséget! Belátom hogy van hova fejlődnöm.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. Előzmény: #6267
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|