10 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.11.22.
kitiltott |
jó minden,csak ezekkel a kaki zenékkel elrontod.... de amúgy okés!
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
529 db. hozzászólás
128 pont
Pirotechnikás
2008.11.29.
PM Tag |
Szerintem meg pont hogy lassan ég :) Nézd meg ez milyen kicsi csillag volt!Mint a gyufa feje.
Azért lett kék,mert az arányok változtatásával a cinkes csillagok így is éghetnek.
|
|
37 db. hozzászólás
6 pont
Zöldfülű
2009.01.15.
tag |
kicsit gyorsan ég azt nem értem hogy miért lett kék a cinkes csillag
|
|
18 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.02.02.
kitiltott |
blaze szerinted mien szine lenne hogyha összeöntenéd a két elegyet lila vagy valami más jo lenne egy vidi rola
|
|
55 db. hozzászólás
32 pont
Zöldfülű
2009.01.17.
tag |
Szép lett grat.!!!!
// Ha van valami kérdésed, vagy véleményed a képhez/ videóval kapcsolódóan, akkor írj egy okosat. Felesleges bejegyzéseket ne írjunk! Így nem kell növelni a hozzászólásszámot. Ez nem csak neked szól, a többinek is, aki csak ilyeneket tud írni! // [mod. Gabtech]
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Na ez érdekes,mondjuk a felvételen már agyufa is zöld lánggal égett.Én ma tesztelgettem a cinkes csillagokat és hol zöld volt hol kék,mikor bekevertem az elegyet akkor zöld volt mikor meg csillagot nyomtam belőle már kék
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Ahoz kepest, hogy nem gyujtottad meg eleg nagyot szolt A robbanas utan is egyben maradt, ezt meg egyszer biztosan fel tudod hasznalni! Tobbszor hasznalatos petarda, nekem tetszett, de ha adnek ra egy piros csillagot meg ma kitiltananak a moderatorok
Ez egy hozzászólás a(z) "25g flash (lassítva is) Csak a hang a lényeg!!!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
18 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.02.02.
kitiltott |
ez egy picit agressziv am grat
|
|
|
>>Vegyészfórum