16 db. hozzászólás
12 pont
Zöldfülű
2009.01.09.
tag |
képet sajna nem tudtam feltenni mert nem volt jó a formátum
Ez egy hozzászólás a(z) "20 doboz gyufából gyufaporos petárda" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
311 db. hozzászólás
322 pont
Haladó
2007.04.10.
tag |
Gratulálok!
// "Hozzászólások tűzijáték videókhoz - Itt leírhatod a véleményed a galériába feltöltött videókról" Ez a topic címe és leírása. Gratulációdat küldd el e-mailban, vagy MSN-en! Következő egyszavas beszólásnál tiltva leszel és mindenki más aki ugyanezt csinálja! // [mod. Gabtech]
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Szerintem nagyon jok. Biztosan sok munka volt vele. A "zenei" alafestes nem nagyon passzolt hozza, de ha egy kicsit halkabban ment volna, akkor meg az is beleferne Lehet csak en oregszem ennyire?
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Lizardman : igen titánreszelékes effekt volt a felső bombában. Az alatta lévőben Fly Fhis, az az alattiban zöld csillagok.
Erik:
Túl sok vetőtöltet, féltem hogy a fejemre hullik, ezért 5g vetőtöltetet pakoltam a 35mm csőbe. A nagy gáznyomás bejuthatott a kupakbombettába, és az a csőben azonnal felrobbant. A második fokozat is így járhatott.
Sejtem is hogy mért, az első két fokozat gy.zs. it úgy rögzítettem, hogy a két kupakon átvezetve mindtkét belső oldalon ragasztottam be. De a két kupak közötti részt nem tömítettem ragasztóval, csak szigetelőszalaggal. A nyomás itt a két kupak közé jutott, ahol is a gy.zs. melllett elindult a kupakokba. Mivel a ragasztó belülről volt a gy.zs. köré nyomva, a ragasztó dugót könnyen benyomta a kupak belsejébe, és a gázok bejutottak...
A 3. fokozatnál a gy.zs. melletti lyukat kívülről ragasztottam be. Így a gáznyomás nem tudta a bombába beszakítani, helyette csak jobban a lyukba nyomta, jobban tömített.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. Előzmény: #6364
|
|
|
365 db. hozzászólás
125 pont
Haladó
2008.09.27.
tag |
Ez 5dl? Akkormeg erre simán ráfér 2l, de hát ha csak kis mennyiségben csinálod rendben....de sztem hamar rájössz hogy milyen jó és többnyire olcsó a bp (ha nem balsafát hanem sima, pl. füzfát használunk) és nagy mennyiségben kezded csinálni, akkor majd sztem ráhúzod a 2-3 literest ...
Ez egy hozzászólás a(z) "Golyos malmom2, 50 grammot szépen őről,sebesség szabályozással, szobámban is szépen élfér," című tűzijáték videóhoz. |
|
|
766 db. hozzászólás
87 pont
Haladó
2005.12.18.
tag |
Ezzel legalább 1 év mire megcsinálsz 1kg anyagot...De ha neked ez a jó akkor hagyd meg, de szerintem simán tehettél volna rá 1-2l-es tartályt, mert ez a 1dl-s nagyon kicsi.Am remélem azt tudod hogy a fordulatszámnak nem szabad nagynak lenni mert akkor semmit nem ér..
Ez egy hozzászólás a(z) "Golyos malmom2, 50 grammot szépen őről,sebesség szabályozással, szobámban is szépen élfér," című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605120
Látogatók ma: 9
|