83 db. hozzászólás
6 pont
  Kutyul
2009.10.02.
tag |
szerintem is nagyon jó lett gart hozzá
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Egy jó tanács:
Felejtsd el hogy hűtőbordát kókányolsz a motor oldalára. Nagyon kicsi felületen érintkezik a bordával. Nagyságrenddel jobban tudod hűteni a motor, ha a ventit a motorra irányítod rá közvetlenül. Méghozzá a vége felől. Ekkor a motor teljes felületén van légáramlás. Én is így használom, és így azt is kibírta hogy egész estére állva volt a motor(leesett a lánc, és blokkolta a motort) és közben pedig vette fel az 50W-ot a tápról!!
|
|

125 db. hozzászólás
7 pont
     Labortöltelék
2009.12.24.
tag |
Jók lettek nekem az 50-es is tetszett
__azt a malmot nem aproztad el....(youtube)
|
|

1281 db. hozzászólás
280 pont
    Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Csak h. ne az ólomöntést nézzük má, ez érdekesebb...! 
Az 50-es hengeres csak össze lett gányolva, mert olyat úgy se csináltam még, nem is volt kötözve, semmi, de az látszik is rajta, a 75-ös meg nagyon szépet bontott, látszott is benne a TT gyűrű meg sajnos leszakadt róla a vastag törzs effect nyomjelző & ezért nem húzott csíkot felfele, csak a kamera lemaradt pont a lényegről...
(am. a vidi végén egyik arc tőlünk 5 utcányira nézte & nem látott még alkotás közben azért is volt neki ez a rögtönzött bemutató, na ő mondja CB-n h. királyság mielőtt megkérdeznétek... )
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Üdv! Meló miat nem írtam...
Col: Hogy gondoltad ezt a "bemérést"? Tolóerő ilyesmi? Mert akkor kamera + digitális mérleg kombó! 
constantine: 2 óra volt 3 rakétát megcsinálni, úgy hogy csak a lőpor és a csillagoik voltak készen. A papír motor feltekerése megtöltése préselése és a robbanótöltet.
Sajnos ez a "gyorsaság" okozta a két rakéta vesztét. Az első éppen kibírta. Sajnos a ragasztó lassan köt ilyen hidegben.
Lacy: Kalapáccsal van tömörítve szárazon a lisztlőpor, betonkeményre. A papír fal majdnem szétreped. Ha kicsit kevésbé paszentosra tekerem, a védőcsőben nem kap elég megtámasztást és vége. Egy 2gk os kalapáccsal erőből ütöm bele a cuccot. Ilyenkor sok belefér. Több mint KNSB-ből. Ezentúl a cukros motorokat is szárazon préselem.
Ez egy hozzászólás a(z) "BP-s raksik." című tűzijáték videóhoz. |
|
|

125 db. hozzászólás
7 pont
     Labortöltelék
2009.12.24.
tag |
MIUTÁNN?
Ez egy hozzászólás a(z) "viscogep" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
27 db. hozzászólás
19 pont
   Zöldfülű
2009.01.11.
tag |
meg kérdezhetem hogy a kanóc az ki van feszítve utána?
vagy fel tekeredik valamire?
és nem törik meg?
Ez egy hozzászólás a(z) "viscogep" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

125 db. hozzászólás
7 pont
     Labortöltelék
2009.12.24.
tag |
anda festéknanyker
20%aceton,30-40%észterek,15-20%toloul,15-20%alcohol.
Ez egy hozzászólás a(z) "visco4" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.04.19.
tag |
Én is tettem bele golyót, de sajnos nem segített a helyzetemen. Nem gagyi nitrot vettem hanem a Supralux által forgalmazottat, de ha a tiéd jobb akkor megköszönném ha leírnád, hogy az milyen és hol lehet beszerezni. Köszi !!!
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
amikor én először öntöttem nem tudtam a technikáját és vagy gyorsan vagy lassan öntöttem , néha kiszökött és csak szerencse hogy nem talált el... szóval cska óvatosan .... de úgy a 7-8. öntés után simán ment minden 
Ez egy hozzászólás a(z) "Ón és ólom golyó malomhoz" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Igen, ez mondjuk igaz! Nehezebb benne dolgozni. De valójában csak akkor kell mikor a fémet az edényből az öntőformába öntöd át. És a nyelét a kesztyűben is meg lehet fogni...
Ez egy hozzászólás a(z) "Ón és ólom golyó malomhoz" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

125 db. hozzászólás
7 pont
     Labortöltelék
2009.12.24.
tag |
tibcsy ne az olcsó nitrod vedd hanem a teljesen viztisztát ha akarod leirom a pontos összetételét de a lényeg a gyolyó az üvegben gondolom lassan oldaná a nitro a ragit de a golyó görgetésével ki lehet küszöbölni ezt a hatást. vagy tegyél bele teknokolt (pirosat)
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 23
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470626
Látogatók ma: 246
|