A másodperc ajánlata: X-Ray 18500 Ft

512 db. hozzászólás
136 pont
    Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Legközelebb próbáld ki, hogy az olvasztott paraffinos candyt apróra töröd (Mehet bele krómoxid vagy vasoxid is nyugodtan) és úgy szórod bele egy lezárt wcpapír gurigába. (Mármint beleszórod aztán zárod le ) Hamar elég, de 50 g olyan füstöt ad, hogy szinte teljesen átláthatatlan Erdőben paintballhoz vagy airsofthoz nincs jobb
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

56 db. hozzászólás
31 pont
   Zöldfülű
2009.12.15.
tag |
És szüleid hogy hogy nem veszik ezt észre?
Ez egy hozzászólás a(z) "Recsego." című tűzijáték videóhoz. |
|
|

56 db. hozzászólás
31 pont
   Zöldfülű
2009.12.15.
tag |
Hát elképzelhető, de nem hiszem. Szerintem legbiztosabb ha áztatod egy kicsit vízüvegben a gurigát.
|
|

83 db. hozzászólás
6 pont
  Kutyul
2009.10.02.
tag |
szép lett
egy kérdés ha wc gurigába töltöm és 3 réteg aluval körbetekerem és szikszallagal még rámegyek nagyon kiégeti???
|
|

56 db. hozzászólás
31 pont
   Zöldfülű
2009.12.15.
tag |
Szerintem egyszerűbb lett volna a másik oldalról kamerázni, mert így nem látszik a füst amit összességében csinált 
|
|

155 db. hozzászólás
83 pont
    Haladó
2010.06.26.
tag |
Szerintem sokkal gyorsabb és hatásossabb ha meggyuljtasz 50g candyt.  
De ez az én véleményem, és a vélemény olyan mint egy seglyuk mindenkinek van de senki sem kiváncsi a máséra. 
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Áztasd vízüvegbe a papírtestet és nem fog kigyulladni ...
Össze volt olvasztva? Mert ha nem csináld meg úgy normál candy +20-40 % parrafin (bár minnél több % annál nehezebben gyullad)
De ott van matyka videója, az alapján csináld meg (az elegyet)
|
|

197 db. hozzászólás
506 pont
     Labortöltelék
2010.06.15.
tag |
Hogy hány gramm volt ne kérdezd, mert nem mértem, 25mm átmérőjű csőben olyan 5-6 cm hosszan volt az anyag.
dtigersas azt mondod lassú volt? Nekem még így is gyorsnak tűnt, szerintem lassabban kellett volna égnie. Amúgy az volt a baj, hogy kiégette a papírcső falát.
Ja és kösz a csillagokat
|
|

241 db. hozzászólás
343 pont
    Haladó
2010.06.09.
tag |
Gratulálok .Elsőre elégjól sikerült neked.Sas, szerintem inkább legyen lassabb az égése. (ezt tapasztalatból mondom,mert nekem az első füstbombám úgy nézett ki mint egy lángszóró és ez lényegesen jobbra sikerült).Ment a 3*.
|
|

1300 db. hozzászólás
142 pont
  Hobbista
2007.02.24.
tag |
Olyan szempontból szép volt hgy tiszta fehér füsttel égett de viszont lassu volt ugy értem kicsit lassan jött a füst tudom ha gyorsabbban jött volna begyullad a parafin .Nem tudom hány csillagot adjak rá mert 5-öt biztos nem adnák a 3-at kevesellem a 4-et sokallom 3,5 csillag menne rá.
|
|

56 db. hozzászólás
31 pont
   Zöldfülű
2009.12.15.
tag |
Hány gramm volt? Grat hozzá! Egyenletesen szép fehér füsttel égett. Aki már többször csinált füstbombát, irigykedhet! 
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Jó, hogy nem villogott sokáig, a földön minden szikra elaludt. De a színe sztem csak optikai csalódás a kamera, minősége, és a háttérszínek miatt.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 166
Ebből tag: 0
Látogatók: 1534217
Látogatók ma: 609
|