A másodperc ajánlata: Meteor 1200 Ft

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
Igen borzas TT-k voltak de ez van a címen is legény
Egyébként ki mondta hogy közös? az a közös amit közösen csinálunk legény! nem ám csak viccelek
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
ja igen szép lett levi
am ebbe görgettem én is jó cucc meg beszéltük levivel hogy csinálunk egy görgetőt de levi nem tudod már várni és mi előtt le jöttem volna már szinte kész is volt de nem baj mert a közös
am TT voltak nem ?
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
Igen constantine ez egy ablaktörlő motor telhjes mechanikával.
Ne félj hogy lassú lesz mert az elején én is azthittem de kipróbáltam és rájöttem hogy tévedtem
Nyugodtan használd azt szerintem te is
Amugy meg nekem ez is elég,mármint a dob,mert nagyon sokat nem fogok benne görgetni.
Amugy te motorod tengelyén is van menet?
És milyen hosszú?Mert nekem olyan 1cm
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
A motor ami a görgetőt hajtja, az ablaktörlőmoci teljes mechanikával? Csak azért kérdem mert nekem is van egy de félek hogy lassan hajtja a dobot mert a mechanikai kivezetése (tengeje) nagyon lomhán forog... Amúgy jól néz ki, talán nagyobb dobot is tehetnél rá a hatásfok növelése érdekében .
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
Ja az egy ventillátor azért hogy hüccse a motort mert nem szeretném hogy bármit megolvasztana.
Amugy kösz és léci pontozzátok.
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Szép lett a görgetöd!
De a görgetési módszereden még finomits több oldószer és kevesebb csillag elegy!
|
|

241 db. hozzászólás
343 pont
    Haladó
2010.06.09.
tag |
Gratulálok a görgetőhöz.Én is tervezem hogy csinálok,így legalább van elképzelésem.Am 6 perc 2mp-nél az egy ventilátor?
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
hát nem tudom de szerintem sokat befolyásol itt minden pl időjárás pára tartalom 10%-100% ig neeeeem .
nekem is volt hogy TT fél nap télen a radiátoron és kézzel nem tudtam most meg ugyan így kín a napon már 2 napja 32C mellegbe és még szétlehet törni
|
|

99 db. hozzászólás
20 pont
Zöldfülű
2010.07.15.
tag |
Hát ha hiszitek ha nem az egyik keverékem egy éjszaka alatt ugy megszáradt h kézzel nem tudtam széttörni,de a másiknak 3 nap kell
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Nekem a csillagok amik a bombiban láthatók , dextrinnel ragasztott TT-k és 2 nap alatt száradtak ki teljesen.
Etanolt és vizet adagoltam hozzá hogy nyomható legyen , de nem méregettem csak öntöttem ahogy jónak láttam 
(333. hsz :P )
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 7
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470661
Látogatók ma: 281
|