629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Legalább is kéne, de amúgy csak a visko, abból is csak a jobbak, pl.: a tiger recsegőjének a gyzs -je nemcsak hogy elalszik, de be is ázik víz alatt.
Ez egy hozzászólás a(z) "1m mély vízben kb 10-15g flash (ezuttal lassítás nélkül)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Valószínűleg a vízmélység lehetett az oka, sőt ha elég mélyen lett volna, csak a füstbuborékok látszódtak volna. És szerintem is visco volt.
Ez egy hozzászólás a(z) "1m mély vízben kb 10-15g flash (ezuttal lassítás nélkül)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Ez ahogy láttam nem ment olyan magasra mint az elöző,gonolom azért mert ez már 1m vízben volt.
Amugy ez MgAl flash volt?
Hogyan gyújtottad?Vízalatt égő viscoval?
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Alumíniumos, nitrátos, kénes, flasht egy százalék borsavval keverve nyugodtan malmozhatjátok, nem fog elindulni. A KNO3-ot viszont célszerű előtte jól kiszárítani.
Igazából kevésbé érzékeny mint a lőpor. Csak a víz az ellensége, de az sem vészes.
Ez egy hozzászólás a(z) "KNO3 Mg S flash 3g folytás nélkül" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Kösz mindenkinek. A cső hossza 15 cm, átmérője 2 cm volt. Alul 4 g gran. BP volt, az dobta ki őket, 3 papírzsepi folytás mellett. Kb egy két-három m-rel magsabbra mint egy 4 emeletes ház amilyen magas.
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillagágyú TT to flash, FeTi, C6+Ti, D1 to piros, piros csillagokkal. " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1300 db. hozzászólás
142 pont
Hobbista
2007.02.24.
tag |
Látod látod mole erről beszéltem ez sokkal magasabbra megy bár itt nem volt gondolom akkora szél nem fikázni akarom a tiédet csak mondom h megkéne találno azt a mennyiséget ami a maxot hozza ki az ágyúból
am szép lett nekem nagyon tecccik ment a 5*
am HÜLYE VAGY?!
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillagágyú TT to flash, FeTi, C6+Ti, D1 to piros, piros csillagokkal. " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|