1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Nem tudom, hogy nekem véletlenül KCLO4 et adtak volna KNO3 helyett, de a 3 órát malmozott liszt bp-m ujrakristályositás nélkül néha halkan puffan, meg el löki a pálcát. De egyszer én is granuláltam dextrinnel és nagyon levesz a sebességből! Én 4% dex-el dolgoztam de ugy is rossz eredményt kaptam. NC a legjobb granulálásra. Joti lőpora ennek ellenére jó lesz vetönek bár bontónak a jó eredmény eléréséhez malmoznám kicsit hátha javít a sebességén.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Azt a beszólást a végén nézzétek el a haveromnak, szegény csak így tudta kifejezni az érzelmeit . Am kicsit hangos volt egy ágyúhoz képest, de legalább magasra mentek a csillagok... 
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillagágyú TT to flash, FeTi, C6+Ti, D1 to piros, piros csillagokkal. " című tűzijáték videóhoz. |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
A szikrázás nekem is előjött, amikor egyszer hanyagul granuláltam, és bekerült egykét a többinél 4-5 szor akkora granulátumszemcse, ami viszonylag sokáig ég, mint egy minicsillag. Biztos a kezemröl potyogott bele, vagy a szitából esett ki. Lehet hogy ez nem attól van.
|
|

155 db. hozzászólás
83 pont
    Haladó
2010.06.26.
tag |
Azért nem kéne így fikázni a kolléga lőporát! Sokat melózott vele...
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Nem rossz, jó bontónak, vetőnek egyaránt de Ladis kollegával én egyetértek. Ennyi melóval jobb is lehetne pláne ha granulált. Milyen szemcseméret? És azt nem értem hogy miért dobja azt a néhány szikrát? Valahigy az én BP-m nem szokott szikrázni (az elégetlen C) de lehet nem is baj csak számomra furcsa. Am grat., egész jó BP....
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
hát az elég sz@r lehet öcsém.
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
hát az elég sz@r lehet öcsém.
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
hát ja szerintem az a 10% elég sok.
lehet ha 5-6-ot tettél volna bele még gyorsab.legalábbis egy kicsivel
amugy ez sem lassú nem azért.
bombiba próbáltad már vagy még csak most csináltad?
gondolom az utóbbi
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
nekem nagyon teccet ez a Ti-s csillag.
ment az 5*
Ez egy hozzászólás a(z) "C6-os csillag + 17 % Ti reszelék" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

155 db. hozzászólás
83 pont
    Haladó
2010.06.26.
tag |
Kilyukasztotta azt a sártat? :D Ti is aztán okosak vagytok 20 méterre egy cirkusztól rakétáztok 
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 143
Ebből tag: 0
Látogatók: 1533993
Látogatók ma: 385
|