741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH........
flash őrület van!!!
Hát gyerekek itt már mindenki flashezik?
amugy ezt mozsaraztad?
Ez egy hozzászólás a(z) "KCLO4 alapú flash" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Prezi crosettekbe ez nem elég erös szerintem, de egy próbát megér crosettekbe a granulált WM a legjobb.
Ez egy hozzászólás a(z) "KNO3 S MgAl Biztonságos és erős" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Naugye. 2 in 1. Erő, biztonság.
Én is ezt fogom valószínűleg használni crosettekben. PP-re megy a D1 crosette. Már nagyon várom, mert eleve szép a finom aluval, meg még crosette is.
Ez egy hozzászólás a(z) "KNO3 S MgAl Biztonságos és erős" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Látom ti is szeretitek a flashokat
Én ugy vagyok velük hogy imádom a kno3 flash-t,azért csak azt mert még Mg-t vagy MgAl-t még sehol sem találtam és nem tudom hogy honnan szedjek vagy hol keressem
amugy nem volt azért kicsi hangja.
egyébként jó hogy nem gyufával gyújtottad
Ez egy hozzászólás a(z) "KMnO4-es super flash (erős de negyon érzékeny)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Ha nincsenek nagyon elporítva az alapanyagok akkor nem biztos hogy annyira gyors. Ha egy milis szemek vannak benne minden alkotó elemböl akkor még égni se fog De ha ugy atomi szinten el tudod porítani mint ahogy mx5 kevin állította akkor meg fél gramm is szét porlasztja a gyujtó pálcát. szal a finomságon múlik minden.
Na meg az arányokon.
Ez egy hozzászólás a(z) "KMnO4-es super flash (erős de negyon érzékeny)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
85 db. hozzászólás
27 pont
Haladó
2010.05.12.
tag |
Denaturáltsas,
A baj az volt hogy szar az arány mert nem volt meg a pontos és a mgal is csak 200 mesh es ami elég gyenge
|
|
111 db. hozzászólás
116 pont
Hobbista
2010.03.09.
tag |
nem akarlak elszomorítani, de ez semmi nem volt. vagy döglött volta permaci vagy te voltál irtó béna, de 2 g ebből a fajtából nem csak így puffan egyet...
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Nyugi Dani ügyes gyerek ö .. nem fogja felrobbantani magát! És attól, hogy neked jobb flashod van még nem kell leoltani KNO3-as flashoknál sehova se kell erősebb
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Ez neked erös? :D Am nagyonfasza gyujtási modszered van. Aztmajd jön a négy sör és egy feles vagy 5 feles! Am itt már letárgyalták ezt a villport már elörre sajnálak a kritikák miaat! :D
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Kevin én megértem Prezpet kiakadását mert teljesen igaza van! És nem ö nem tud olvasni, hanem te nem tudsz összefüggö szövegeket érthetöen leirni. A vesszőt nem ismered, és az anyagok nevét se tudod leirni. A villanóport nem fles-nek kell irni hanem flash nak, és idáig egyszer se tudtad normálisan leirni pedig vagy 20 szor tettél róla emlitést! A fütyülő elegyet is whistle mix-nek kell irni nem viselmixnek, ahogy te irtad vagy nem tom... És nem aceton peroxit hanem aceton peroxid! Na és a legjobb, amin jót röhögtem az a ambsztrong mix azt meg úgy kell irni hogy armstrong mix! Mielött elkezedenél valakit leoltani, hogy nem tud olvasni azelött érdemes átgondolni hogy vajon miért is nem érti senki a szövegeidet! És az egyenes válaszok fogalmát se nagyon érted kevinkém, mert idáig mindig elterelted valami másik irányba a témát, és a választ csak ritkán irtad le érthetöen. És senki nem keverte össze a KMnO4-et a KClO4-el ahogy az imént irtad. Ezekből kifolyólag van egy olyan érzésem, hogy neked lehetnek értelmezési problémák a kis 12 éves fejedben és nem nekünk! És mint prezpet is mondta fogd már fel, hogy veszélyes dolgokat állitasz be veszélytelennek és mi arra akarunk rávenni hogy lásd már be, hogy te egyedül állitasz ellent ennek az egész fórumnak! Mindenki megcáfolta már logikus válasszal a te tömöritéses és egyéb dolgaidat, de te mintha meg se hallottad volna állítod hogy mi vagyunk a hülyék. Reálisabb lenne ha belátnád, hogy egy egész forum ha ugyan azt mondja akkor abban lehet valami igazság ! De tőlem nyugodtan kevergesd a kis "veszélytelen" flashjaidat csak ne ezen a fórumon tedd közzé, mert ezt laikus kezdők is olvassák és ha pl. Pistike elhiszi neked hogy a KMnO4 es keverékek stabilak, és megcsinálja, véletlenül hasraesik egy fűcsomóban és pont ráesik a zsebében lévö 300g-os KMnO4 es flashal töltött petárdára, és ha az az ütéstől beindul leszaggatja az egész felsőtestét szegény ártatlan Pistikének és ez azért, mert te nem hittél egy egész fórumnak és biztonságosnak állítottál be egy nem biztonságos anyagot!
Kevergesd otthon de a netre ne tedd fel, mert ha nem neked, akkor másoknak lehet balesetük belőle.További szép napot!
Ez egy hozzászólás a(z) "Petáda Kmno4 al s szorossan tunkolva 2g a halk verzió 50cm-eres villanás " című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #9993
|
|
|
279 db. hozzászólás
20 pont
Piromán
2009.12.27.
tag |
Először is tanulj meg olvasni, és értsed amit olvasol!Nem vagyok olyan balfasz hogy klorátos
foszforos lőport csináljak ezzel arra akartam utalni hogy a permanganátos fles tisztán készült
és semmibaj nem volt vele soha a klorátos meg még csak ha valami tartalmazza és rossz anyagokkal van összerakva már ott a baj. És ezzel nem azt mondom hogy a permanganátos biztonságos de lehet vele dolgozni.És amikor leírom hogy a Kclo4 sokkal stabilabb akkor nem kmno4-nek kéne érteni
majd lesz aki rájön hogy talán ennek a srácnak igaza van mert így és így hát ezerszer jobb ez a flaspeti valahogy nagyon jó lett és tényleg ez is meg az is jó, és amikor a kis klorátos elegyeid egy jó párszor elcsattannak akkor nézhetsz hülyének a kis eszeddel!Én ezzel azt mondom aki akar hisz nekem a többiek meg nem érdekelnek!Lehet aceton proxit ambsztrong mixet meg ilyen sz@r@kat
kotyvasztani meg olyan fleseket berakni ami már nagyobb kupacba robban mert valamiért nem az igazi ha beszórom ez a hozzá nem értés jele! Vagy lehet normális anyagokkal dolgozni amik ezerszer stabilabbak is és ugyan az a hang sőt még jobb is az amstrong mix a perklorátos flespeti mellet el bújhat a hangja is jobb és a villanóporoknak olyan tuti a fénye annyira látványosak hogy le nem cserélném semmire páratlanok! Csak hát használni is tudni kell.Itt ez a vidi el lehet dönteni ki milyet csinált és milyet szeretett volna
és az idő majd eldönti kinek volt igaza a többi meg nem számít.Na és sima lőport is be lehet úgy rakni hogy olyan szoros mint a beton és mégse szelelnek ki a gázok és sima lőpor nem granulált
és megvan a módja és ezen tovább felesleges vitatkozni én semmi értelmét nem látom ennek a vitának. |
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Kevin ebből is látni hogy balfasz vagy!
Kezdjük azzal, hogy nagyon fasza vagy, ha lőporba klorátot meg foszfort teszel és elcsattan. Hasonló reakción alapul az Armstrong mix ami eléggé halálos anyag. Szóval a klorát nem szereti a kénes cumókat ezért nem tesszük bele. Ha meg beleteszed ne csodálkozz hogy elcsattan!
A másik, hogy olyan gyökér vagy, hogy klorátos aluflashbe ként teszel?! Hogyisvan ez? úgy hogy oké, mindenféle védőfelszerelésben vagy, de ne mondd nekem, hogy mikor először megcsináltad tudtad milyen erő van benne. Oké, fórumokon le van írva, hogy erős, leszedi az ujjad sötöbö, de áhh minek pofázok én itt. Szabix szavaival élve győzködöd a megreformált, szar alapokon álló kémiádat!
csinálj amit akarsz, tőlem análisan is injektálhatod a stabil cuccaidat, majd meglátjuk.
A korodat még mindig szeretnénk tudni, de mivel az atlantiszi köztársaságban laksz ezért arra tippelek, hogy nem vagy több 12nél!
Ez egy hozzászólás a(z) "Petáda Kmno4 al s szorossan tunkolva 2g a halk verzió 50cm-eres villanás " című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #9990
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605133
Látogatók ma: 22
|