A másodperc ajánlata: Af-Ik 28000 Ft

197 db. hozzászólás
67 pont
  Tud valamit
2009.11.29.
tag |
Nem semmi
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Bocsesz a minőségért, de mivel a fiam leépítette a kamit, így muszáj volt telóval fölvenni
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
áá kösz, col!
Itt próbálkoztam, volna ha működött volna. Azt a letöltős szarságot akarta megnyittatni, és nem indult el a pyroguide...
|
|
|
2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.05.12.
tag |
kösz szépen hálás vagyok :D ha meglesz a bemutató küldök videót ha érdekel :D
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
a nevét elárulod légyszi, met kerestem stronci karbonátos csillagokat, de nem találtam használható infót...
Ez egy hozzászólás a(z) "Piros csillag, Stroncium-krabonáttal és KClO4-el." című tűzijáték videóhoz. |
|
|

629 db. hozzászólás
55 pont
    Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Szerintem ez is egyfajta firework wheel, ami lényegében egy vulkán egy körkörös forgásra képes deszkára vagy egy kerékre ragasztva. A Vulkán meghajtja a kereket ami ettől körbe körbe forog, miközben szikraesőt hagy maga után. |
|
|
2 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.05.12.
tag |
Üdv szabix ilyet még nemigazán láttam de érdekelne mert nagy hasznát venném egy éjszakai fáklyás show-ban eléggé laikus vagyok a dologhoz szóval le tudnád nekem írni hogy pontosan mi is ez és hogy működik előre is köszi
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Elég lassú volt, ahhoz képest, hogy milyen gyors a többi You-Tube-os
videón.Hagyd a francba a K66-ot,A jó minőségű BP-vel maj'd leszáll az állvágyról.
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Igen col. Tudom arányokat nem szabad ide írni de annyit elárulok hogy 70%-a KClO4. Viszont nagy előnye hogy habár Red-gum kellene bele sellakkal csináltam és úgy is szép, ami olcsóbbá teszi azért... Köszi a grat.-okat
Ez egy hozzászólás a(z) "Piros csillag, Stroncium-krabonáttal és KClO4-el." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 7
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470661
Látogatók ma: 281
|