3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Hy! ja megcsináltam már vagy 20000. szer úgy érted amit te is fügetlenül másoktól de sokatszorra kitaláltál?
De igen megcsináltam ismét, méghozzá precíz pontos kivitelben és nagyszerűen működött egy fikarcnyit sem engedett ki a kanóc nyílásán khirtelen szökött robbanásig a nyomás. talán lehetett volna kicsit vastagabb a papírcső most 3mm volt.
De ami a legfontosabb! a kamera mikrofonja sosem adja vissza az eredeti hangot! ez egy nagyon éles fájdalmat okozó csattanás volt ami hangosabb a petárdáknál engedett 120Db hangerőnél!
a kamerában lévő mikrofon egy elektronika leszabályozza ha túl erős hangot vesz! ezt arra találtak ki ha a filmező egyén beszél az ne üvöltsön ha visszahalgatod! ellenben a messzebről érkező halkabb zajokat erősíti Pl a cipőkopogást!
vedd figyelembe hogy a Candy nem egy gyorsan égő anyag ezért csak bizonyos feltételek mellet képes csk elég gyorsan égése robbanásig fokozódni! itt nem arról volt szó hogy teletömtem Candy vel azt a papírcsövet és ha elég pici luk lessz rajta akkor éppen csak széthasadt a papír a nyomástól! itt maga a R. szer ési sebessége fokozódot anyira hogy robbanás legyen belőle prsze ehhez is elengdhetetlen a folytás. ha visszalassítod a felvételt láthatod hogy nem repkedtek égő darabok a robbanás után. vagyis majdnem az összes r. szer eléget mielött teljesen kinyilt volna a cső. ehhez 1,8g granulált Candy re
és rossz minőségű löporra van szükség. ha jó puskaport raksz bele akkor elég 1g is!Válasz daniurfika üzenetére (#2809) |