74 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.08.23.
tag |
szerinted mit értek az alatt hogy TALÁLTAM? Válasz Evilblaze üzenetére (#2937) |
|
|
74 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.08.23.
tag |
köszi mindenkinek |
|
|

792 db. hozzászólás
531 pont
    Labortöltelék
2006.03.05.
tag |
azúr vegyszerbolt ad, csaak drága: kb. 2000 ft egy liter |
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Vetted vagy találtad? Mert ha vetted akkor kéne a cím. |
|
|

777 db. hozzászólás
177 pont
    Labortöltelék
2006.04.01.
tag |
Én már csináltam aktív szénnel pport, és nekem rendesen működött, minden, de lassan égett.Szerintem nem elég finom állagú, volt, mert a candym is elég lassú. |
|
|
74 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.08.23.
tag |
mielőtt megölném magam |
|
|
74 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.08.23.
tag |
találtam 0.5 l isopropylalkoholt.
valaki meg tudja mondani hogy mi az? |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Az aktív szén valóban nem jó állítólag! még nem próbáltam nem tudom milyen lessz.
Ami mellete szól, hogy nagyon nagy a felülete (ezért aktív és köti meg a gázokat) és ha CIA módszert alkalmazol (újrakristályosítod a KNO3 at ) akkor nagyon szépen beleköt a pórusokba.
Ami ellene szól hogy csak szinte tiszta szén, a kutyabengéből, fűzfából, mogyoróból készült faszeneknek meg vannaka jótékony hatásai a bennük lévő égéstökéletesítő katalizátorok jóvoltából .
Szerintem nem lessz rossz, de nem is lessz túl jó!
Mindenesetre kár bajlódni vele mert drága! jobb a homemade faszén puhafából annak is elég jó felülete lessz nem úgy mint a keményfás grilszenes szénnek. |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Na kkor sorban: gonosz vok tudom! csak szerintem neki ez még nagyon korai. Meg tom hogy néha nagy a pofám, de legalább le tudlak beszélni néhányotokat az olykor hajmeresztő ötleteitekről. Pedig annó én is felgyújtottam 300g Candyt a műhelyemben!  
Volt ám füst mintha a ház égett volna, és égett is volna, de szerencsére kéznél volt a tüzottó berendezés (5l víz egy kannában)
Viszont gyorsan tanulok a hibámból többet nem is fordult elő semmijen balesetem Pyróval kapcsolatban! és azért vagyok ilyen gonosz néha hogy veletek se forduljon elő!
|
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Norbinak...
A flakonos gázöngyujtógázos kísérletéhez:
Mi az a két dolog, ami szükséges az égéshez? |
|
|