A másodperc ajánlata: Twins 7900 Ft

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Ja gekkoka, kvajó az oldalad!! A TATP is csábító,de inkább a videók közt szereplő 1 gramm Candy receptjét ha leírnád,megköszönném.Az arányt azt látom,az érdekel hogy Sacharózt,Dextrózt,vagy Szorbitolt használtál hozzá? |
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Az aceton peroxid elég veszéllyes...kicsit olyan oroszrulett szerű bár ha ért hozzá az ember akkor annyira nem veszéllyes,de ahogy látom,te nem értessz hozzá,így szerintem hagyd...kmno4 flashporral is jól el lehet szórakozni...(lásd gabgeri)
Viszont nekem leírna valaki egy normális arányat Candyre ami rakétába jólenne? mert eddig csak olyan mocikat tudtam csinálni belölle amik csigák voltak és fröcsögtek mint egy vulkán (ha lehet térfogat arányokban írjátok,mert nemtudom pontosan kimérni tömegre) thx elörre is |
|
|
33 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.09.03.
tag |
Valaki el tudná nekem küldeni mailba az aceton peroxid elkészítési módját?
[email protected]
Köszi! |
|
|
33 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.09.03.
tag |
Hm az candyval volt töltve?? széééép:)
Ha meglessz a kanőcom összedobok én is egy iet:)
Hello! |
|
|
33 db. hozzászólás
Zöldfülű
2006.09.03.
tag |
Candy-val töltött szódáspatront próbálta már valaki?
|
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Zúzmóról mostanság nemnagyon hallani...sztem túl jó lett a bulihordója |
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Tanulság: nem kell tíz kilónyi anyaggal rohangálni ha pár gramm jól elkészítve is nagyon hatásos tud lenni. (én 20 grammot használtam.)
U.I.: nem buzdítok senkit sem! |
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Készítettem és kipróbáltam a saját kis bulihordómat(inkább konzervet), candyvel volt töltve és ennek is volt visszhangja. Nem kell teletölteni, nekem félig sem volt. Egy kis BP-vel fűszereztem és finomanszólva szétszakadt a fém. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 114
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493842
Látogatók ma: 2058
|