1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Nemrég esett meg (pár éve), hogy egy amatőr rakéta kiment a világűrbe, na annak NH4NO3 + cukor üzemanyaga volt ha jól emlékszem. |
|
|

82 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2006.05.31.
tag |
Csináltam puskport naon jól sikerült naon gyorsan és a Gekkoka szintjét nem éri el de naon hasonlít.. |
|
|

82 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2006.05.31.
tag |
És a KNO3 at lehet használni "ANFO"nak??Ha igen akkor hogy viselkedik ha valaki letudná írni örülnék neki pl:érzékenyebb de gyengébb vagy vmi ilyesmi. |
|
|

56 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2006.08.23.
tag |
Dehogy!
Volt több is mint 20. Csak sorban elhasználtam őket...simán is párat, meg kombinálni szoktam őket:D
átalakítani, stb... Legújabban egy kis gömböt fogattam rá, és abba tettem egy kis cuccot csillagszórótporral. jól nézet ki, csak kicsit ment fel, mert nehéz volt neki:)
|
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Ammóniumnitrát a káliumnitráthoz hasonlóan oxidálószer.Rakétahajtóanyagba,petárdába és kb mindenbe jó amibe a káliumnitrát |
|
|

715 db. hozzászólás
400 pont
   Haladó
2006.10.10.
tag |
20 csomag sikoly és eddig nem használtad? hogy bírtad ki?:)
Ammónium-nitrátot lehet használni ANFO-n kívül másra is? |
|
|

56 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2006.08.23.
tag |
Ja, meg csináltam egy gyufás petárdát is. Gondoltam sima gyufa, nem fog szólni semmit, csak fingik egyet. De jó volt, mert a bombatest az tömör fémből volt:D, a két folytást meg megpróbáltam minél erősebbre csinálni. sikerült is. Csak azt a folytást vágta ki, ahol bement a gy.zs. a másikhoz nem nyőlt hozzá. ha elektromosan gyújtottam volna, akkor ugye jobb lett volna a folytás, jobbat szólt volna sokkal, de így is faja volt. |
|
|

56 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2006.08.23.
tag |
Hát...mondhatjuk így is hehe
Meg itt az őszi szünet ugye, vagyis már vége...kell valami hasznosnak történnie :D |
|
|

56 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2006.08.23.
tag |
Jah, jó füstje volt mi?:D
Nem, nem BP volt. Az jutoptt eszembe, hogy van itthon vagy 20 csomag sikoly rakéta, és időm is volt. Úgyhogy nekiálltam, és meghámoztam vagy 2 csomag sikolyt. nem tudom pontosan mennyi volt. Kisezdtem belőle a rakétahajtóanyagot, meg a kupakjában lévő port, ami robban a végén. meg tettem hozzá 3-4 doboz gyufamérget is. ezt összekutyultam, és beletöltöttem az almába. Még félig sem volt. Az almát belülről természetesen kibéleltem, nehogy átázzon a cucc, erre alufóliát használtam. Nem tudom hány g volt a hatóanyag de jó sokat beletettem . Folytás meg az alma teste volt + a tetejáre tettem egys műanyag fedőt amit átfurtam itt ment be a gy.zs. . És ere nyomtam ragasztót, ígyy illesztettem oda. Nah nem untatlak tovább:D ennyi. |
|
|

56 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2006.08.23.
tag |
nah akkor repül a mail. remélem elmegy majd ez már. tucc 2 megát fogadni? mert ez annyi. nah bye |
|
|

56 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2006.08.23.
tag |
Okk, akkor küldöm mégegyszer attila, nem nagy cucc az egész igaz evil? sajnos kevés láccik belőle, na de mind1 |
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Nekem már megérkezett. |
|
|

715 db. hozzászólás
400 pont
   Haladó