211 db. hozzászólás
23 pont
   Tud valamit
2006.10.12.
tag |
az a baj hogy HMTD is olyan mint az AP ütés, dörzs ... de attól még érdekel |
|
|

211 db. hozzászólás
23 pont
   Tud valamit
2006.10.12.
tag |
HMTD micsoda?
ja és az AP-n gondolkozok még. |
|
|

371 db. hozzászólás
14 pont
    Labortöltelék
2005.12.25.
tag |
Már 15 ft-ért is lehet kínai szar öngyújtót venni. hurcimester egyszer úgy is eltalálja a pofikádat aztán nem fogsz majd ezzel szórakozni vagy ha mégse akkor meg a pénzed fog elfogyni. |
|
|

211 db. hozzászólás
23 pont
   Tud valamit
2006.10.12.
tag |
Hi
AP-val van egy kis gondom nem akar létre jönni.
12%-os H2... jó bele?
ja és kellen az arányok ml-ben.A hozzávalók már megvan próbáltam is csinálni de nem akar sikerülni.
ja és ha van vkinek részletes leírása az AP-ről azt megköszönném: [email protected] ide írjátok.
Ui: hurcimester rókalukba eresz gázt (kb 2 öngyújtonyit) és oda dobj be egy égö akármit jó hangja van. ja és a rókaluk bejárata mellet legyél. |
|
|

421 db. hozzászólás
124 pont
   Tud valamit
2005.12.18.
tag |
Repesz csak akkor van hogy ha a gáz fém palackba van, én is teszteltem már 1dl folyékony pb-t öntöttem coca colás flakonba és nem robbant szét peddig elég nagy tüzön volt, kiolvadt és elégett gyorsan a gáz, viszont palackban, robban és hamarosan csinálok is egyről videót. |
|
|

75 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2005.12.07.
tag |
evil--
nem tudom te csináltad e már ezt... de én már megcsináltam vagy 30-40 szer és még egyszer sem olt se repesz se semmi.... nem aazért robban el mert a gáz annyira tágulna .. hanem mert apró juk ég az ldalán és a gáz kiszabadul... hamarabb megolvad a fala mint hogy felrobbanjon .. bocs |
|
|

75 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2005.12.07.
tag |
sziasztok !!!
7 napja járok egy jáccotérre ami naon szép helyen van de nem is ez a lényeg... hanem ...
a legjubb muri a világon...
leteszel a földre egy pzs-t egy öngyújtót belecsavarsz egy pzs-be és a betekert öngyújtót rárakod a mászik pzs-re :D:D:D az alsó papírzsebkendőt meggyújtod és arrébb sétálsz ....
 oltári muris... 40 forintos öngyújtó is jó...
3 kimenetele lehet adolognek ...
1- kicsi a láng vagy csak parázs van és olyan erővel jön ki a gáz hogy elalszik a láng ( ez a legritkább)
2-kicsit kijukad és kapsz egy 30-40 centis szép lángot
3 (ez a legjobb :D ) nagy juk lessz rajta és egy 1m-szer 1-méterres lángfelhőt kapsz ami csak egy pillanatig van :D
annyira jó muri :D 

sztem tök veszéjtelen :)
amúgy kipróbáltam úgy is hogy egy stroboszkóp nevű tiger terméket, leraktam a földre... és a gyújtózsinor felöli oldalára odarax 2 avggy 3 öngyújtót :D ez is olyan jó :D
de felelőséget nem vállalok :D 
betonon vagy múrván jó :D
najó ne írok többet   |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Már nemazé', de egy aluminotermit reakción, ami se nem látványos, se nem izgalmas, mit akarsz nézni? Ugyanezen okokból kifolyólag miért videózná le valaki? Szerintem erről is lemaradsz... |
|
|

278 db. hozzászólás
36 pont
    Haladó
2006.10.21.
tag |
videód van?
ha igen passzold már el az emailomra
űköszi
adamteki @ citromail . hu |
|
|

792 db. hozzászólás
531 pont
    Labortöltelék
2006.03.05.
tag |
Ma megcsináltam a termitet... Egészen jól sikeredett...  |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Valószínűleg azért, mert az égegyvilágon semmire sem jó. Igen, tudom, termithez, de az meg pirotechnikai szempontból nem túl látványos. |
|
|

792 db. hozzászólás
531 pont
    Labortöltelék
2006.03.05.
tag |
Evilblaze: honlap: http://amazingrust.com/Experiments/how_to/Thermite.html. amúgy google 3. találata a 'manganese thermite' szóra.
A gyújtásról eddig is tudtam, hogy ezek gyújtják, de reménykedtem azért benne, hátha sima gyújtózsinór is begyújtja ezt a fajtát.
Tényleg nincs itt senki másnak MnO2-je? . Nekem amúgy 1kg van belőle |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 109
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493451
Látogatók ma: 1667
|