A másodperc ajánlata: Nimitz 6500 Ft

121 db. hozzászólás
77 pont
     Labortöltelék
2006.12.05.
tag |
Ezt nem nagyon jól írtam le,nah mégegszer, salétrom és szorbítoll keveréket könnyeb felolvaszani és henger alakúra formázni ugybelerakni a rakéta testbe. |
|
|

121 db. hozzászólás
77 pont
     Labortöltelék
2006.12.05.
tag |
A szorbitum vagy másnéven szorbitoll az azért jó mert alcson az olvadás pontja és rakétákhoz jobb! |
|
|
27 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2007.01.16.
tag |
A négyoldalas reszelő alatt arra gondolok amivel krumplit meg sajtot stb. szoktak reszelni.
Tehát nem a műhelyes, szerelős fém reszelőre. |
|
|
27 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2007.01.16.
tag |
Na sikerült vennem viaszt. Őszintén megvallva nem vagyok megelégedve az árával. 
25 deka került 500 forintba.
Azt számolgattam, lehet, hogy olcsóbb ha bazi nagy gyertyákat veszek. Ugyanebből a fajta anyagból lehet ahogy elnéztem.
Egyébként volt kék színű is ugyanennyiért. Szerintetek az alapból kék füstöt csinált volna?
Már csak annyiban kéne segítenetek, hogy ti mivel szoktátok reszelni? A sima négyoldalas reszelő megfelelő erre? Ha igen akkor annak melyik oldalával lenne a leghatásosabb? Gondolom akkor a legjobb a "ködösítése" ha minél kisebbek a darabok.
A másik érdekes dolog amit hallottam és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy állítólag van különbség a végeredményben attól függően, hogy milyen cukrot használunk. Több embertől hallottam, hogy szőlőcukorral a jobb, sokan a cukorpótlóra (szorbitum) esküdnek meg persze harmadik lehetőségnek marad a procukor ami ahogy észrevettem itt az oldalon minenkinél alap.
Na, ahogy látom megint sok lett a kérdés.... hehe 
Azért várom a válaszokat! 
Üdvözlettel: Csabi |
|
|

28 db. hozzászólás
Zöldfülű
2007.01.12.
tag |
Hi ! megcsináltam a candy mix-et,csak az para h nem lángol, de azért ég mert füst van de az is csak szürke és halvány, de viszont sok ! Miből kell több bele ?   |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Blaze, pihend ki magad... candyről, füstbombáról diskuráltunk... |
|
|

1465 db. hozzászólás
5 pont
    Pirotechnikás
2006.03.31.
moderátor |
Sose lehet tudni. Önbizalom, tudod... |
|
|
27 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2007.01.16.
tag |
Oké. Kösz.
Akkor holnap veszek is ilyet ha lesz. Majd töltök fel videót az eredményről. 
(Bár gekkokáénál úgysem lesz jobb... )Válasz gera üzenetére (#4952) |
|
|
27 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2007.01.16.
tag |
Kösz szépen a linket. Tényleg nem találtam meg az oldalon. 
Egyébként ha tényleg hangszereket olajoznak a parraffinnal akkor gondolom nem csak gyógyszertárban lehet kapni, hanem máshol is nagyobb mennyiségben és talán jobb áron.
Egyébként ha a viasz tényleg 100%-ig jó, akkor kézműves hobbiboltba láttam viasztömböt valami nagyon jó áron. Ezt arra veszik az ilyen kézművesek, hogy edénybe felolvasztva beleöntik ilyen kis köcsögökbe aztán jól megszórják kis kütyükkel, diszekkel és abból lesz a házi gyertya.
Remélem ez jó lesz hozzá. Persze ha lehet majd megnézem jól a csomagolását, hogy van-e benne paraffin, mert nem vagyok benne biztos. Mostanában mindent helyettesítenek valami mással...
Üdvözlettel: CsabiVálasz Davidoff üzenetére (#4948) |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 100
Ebből tag: 0
Látogatók: 1493547
Látogatók ma: 1763
|