840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
kipróbáltam és, műlödött. Ráadásul én fél literes PET -tel csináltam, de igyis elment vagy 8 méterre.
kb 3 cl lakkbenzin volt benne.
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
365 db. hozzászólás
125 pont
Haladó
2008.09.27.
tag |
OffTopic :
Zsolti, én is felvidéki vagyok, mondjuk nem komáromi de az mindegy...
OnTopic:
De amúgy nemhiszem hogy e-módon készített CH3COONa oldatot lehetne fémlapocskával indítani...szerintem nem elég tiszta..a kézmelegítökben mégiscsak tiszta vegyszerekkel dolgoznak...nekem eddig csak valamilyen anyag kristályával sikerült beindítanom, mondjuk mással nem is nagyon próbáltam...
Ez egy hozzászólás a(z) "Instáns forró jég" című tűzijáték recepthez. |
|
|
524 db. hozzászólás
78 pont
Piromán
2007.12.01.
tag |
Nekem is volt olyan,hogy kézmelegítő,nálunk GRANKO-ba volt benne,olyan, mint nálatok a Nesquick.És igen,abban is fémlapocska van/volt.
|
|
16 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2008.10.24.
kitiltott |
én csak azt nem értem hogy hol jön ki az anyag ha ez szökőkút lenne ?????
|
|
16 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2008.10.24.
kitiltott |
inkább veszek 1 recsegőt meg 1 szines tortatüzijátékot mondjuk 1 zöldet vagy akármit és azt összekeverem és megvan az effekt mondjuk a vetőcsőbe csak még kell bele puskapor is bocs!
|
|
60 db. hozzászólás
52 pont
Zöldfülű
2009.01.23.
tag |
Ebben nincsenek repeszek, amit összetudnának darabolni, esetleg annyi, hogy egy kicsit olyan mintha megcsípne!
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
megcsináltam , és sikerült! nagyon pojén
én 20% os ecettel csináltam és átszámolva abból 20ml-t használtam és jóvolt
thx a recit
|
|
60 db. hozzászólás
52 pont
Zöldfülű
2009.01.23.
tag |
Szerintem nem kellene Hirosímával viccelődni, mert ott egy pillanat alatt 80000 ember égett porrá, és125000 kaptak sugárfertőzést!
És ott egyébként meg atombomba robban...És a neve pedig Little Boy(kisfiú) volt, a Nagaszakira ledobott bomba neve pedig Fat Man(kövér ember) volt
|
|
288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Nekem nem felrobbant régen a rakétám, hanem kilőtte a gipsz dugót
De nagyon hangos volt! (candys rakéta volt) gondolom, hogy azért lőhette ki, mert egyszerre sok rakétát gipszeltem be és az volt az utolsó, de addigra a gipsz már "megdöglött" és nem volt jó tartása.
Ez egy hozzászólás a(z) "German Rockets" című tűzijáték recepthez. |
|
|
311 db. hozzászólás
322 pont
Haladó
2007.04.10.
tag |
|
|
577 db. hozzászólás
41 pont
Őstag
2008.11.12.
moderátor |
jobbat mondok olvassz meg magnéziumot és dugd bele egy vödör vizbe majd hajolj fölé ennyi elmebeteg receptet,tényleg szelektálni kéne a sok szemetet.
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
1. Hirosimával nem kéne viccelödni!
2. Mi köze ennek a hidrogénhez?
|
|
1 db. hozzászólás
1 pont
Zöldfülű
2009.01.26.
kitiltott |
hello!
ezt én is kipróbáltam még szilveszterkor hogy megmutassam a nagy szikrákat és lángokat a nagyszüleimnek és még könnygáz gránát hatása is volt!
szegény nagyszüleim...
|
|
16 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2008.10.24.
kitiltott |
tamas 88 légyszi vegyél fel msn-en mert valami hiba miatt törlődtél és gabtech-nek mondanám hogy ha ez az msn-es írásom valamiért nem szabad akkor elnézést kérek előre is mert nem szeretném hogy kizárj.
msn címem : [email protected]
|
|
13 db. hozzászólás
8 pont
Zöldfülű
2009.01.14.
kitiltott |
Azaz igazság, hogy nem egy mechanikus morzsoló vagy ilyesmiről van szó, hanem egy házi lefőző berendezésről, mellyel illóolajat, vagy akár páinkát is csinálhatok :D
Na már most a saját fejlesztéső szigorúan titkos folyadék oldja a gyufa fején található anyagokat ( kálium-klorát, antimon.szulfid, kötő anyagok, stb. )
nekem nincs más teendőm, mint ebbe a lötyibe beleszórni a gyufák, kicsit kevergetni, majd az egészet elpárologtatni..... és marad az alján a gyufa kicsit fura formában ( persze elötte kitszűrjük, a tetején úszó gyufaszálakat ) végülis egy desztillációról van szó, csak én profi módón csináltam meg! ( mert az ősők elött hivatalosan "illóolajgyár"., bár tényleg használható ilyesmire.....)
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605127
Látogatók ma: 16
|