15 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2008.09.22.
tag |
Sztem ez nem ez az oldal, nem kéne ilyen hülyeségeket leírni, teljesen hasztalan a modik meg nem tudom, miért nem törölnek ehhez hasonló gyarló "recepteket". Ez nem recept, ez egy hülyeség, ennyi erővel leírhatnám, hogy locsolj szét egy kanna benzint és dobj bele egy gyufát és hű de jól ég, ha szerencséd van nem gyújtod föl magad.
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
15 db. hozzászólás
3 pont
Zöldfülű
2008.09.22.
tag |
Lehet frankó oxiszer a hipermangán, sztem túl frankó is, könnyen leégetheti az ember vele a haját. Én nem ajánlanám kezdőknek, különösen nem villanóporokhoz mivel igen instabil (dörzsérzékeny, nedvességérzékeny).
Egysze laborban csináltunk kis hipermangános flasht ( najó, igaz ez nem volt egy egyszerű flash por, volt benne asszem hipermangán + alu + szárazjég). Hát mit is mondjak... még jó hogy fülkében csináltuk és hátrébb áltunk mikor hevíteni kezdtük... a porcellánmozsár ezer darabra tört, olyat csattant, mázli hogy nem találtak el senkit a mozsár repkedő darabjai. Előzmény: #577
|
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
nagyon jó ma csináltam meg ...füstölt,mint az állat
|
|
529 db. hozzászólás
128 pont
Pirotechnikás
2008.11.29.
PM Tag |
Az arányokat elnézve ez ritka szarul éghet.15 szál gyufáról 1 gramm alatt van,amit leszedsz.Plusz még 2-3 gramm KNO3 és ehhez 15 gramm tüzelőanyag?
|
|
8 db. hozzászólás
4 pont
Zöldfülű
2007.11.01.
tag |
hy én megcsináltam de darabosan égett mi a baja lehetett??
|
|
524 db. hozzászólás
78 pont
Piromán
2007.12.01.
tag |
Megcsináltam,de a hozzávalókba olyat nem írtál,hogy egy kevés Nátrium-acetát darabka...szal addig megvan,hogy olyan sárgás lötyit kaptam...aztán azt lehűtöttem,elraktam,és megcsináltam úgy,mint ahogy írtad,de nem lett semmi! Mit rontottam el?
Ez egy hozzászólás a(z) "Instáns forró jég" című tűzijáték recepthez. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Gratulálok, sok IQ fhigter...
Gyufa kindertojás csillagszóró ez az idei sláger.
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Mi volna az a kidolgozott előállítási eljárás? Zacskó?
Ez egy hozzászólás a(z) "rakéta hajtóanyag" című tűzijáték recepthez. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
úhh KNO3 + szénpor 80:20 arányban?
Nagyon bonyolult elegy, sokkal jobb ha a méregdrága KCLO3 -mat használjuk hozzá. Ja és kénporral persze hogy minden esély meglegyen egy kezdő számára, hogy a gumicsőbe tuszmákolás közben felrobbantsa vele magát.
Mert persze katalizálni is kell, úgy még jobb!
És a sok hülye még meg is csinálná! Ezt nem hiszem el! Hajrá magyar piró!
Egy darab akváriumokba való lélegeztető cső, métere 100ft (pont mint a gyár biztonságos Visco nak, ami szintén vizálló) De ha ezt megtöltöd tök egyszerű kávédarálós KNO3 szénpor eleggyel akkor az pont olyan jó lesz, sőt még szebben is szikrázik!
De ha még ként is teszel bele, (tehát lőport a gumicsőbe) akkor még jobb lesz! ELKÉPEZTŐ!
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Ezt a receptet törölni kéne, a gyufa dörzsmozsárban = begyulladás Van még kérdés?
MILYEN VÉLETLEN A GYUFA FEJÉN LÉVŐ ELEGYET PONT ARRA TALÁLTÁK KI HOGY SÚRLÓDÁSRA BEGYULLADJON!
De aztán javíts ki ha tévednék, nagytudású barátunk!
Binláden öngyilkos képzőjében nincs ilyen feladat, mert az első héten mindenkinek csontig égne a keze, és nem lenne aki tudna repülőt vezetni...
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Ha nincs pénzed mérlegre ne pirózzál! Ennyi.
A tökkelütötteket meg ne bíztasd hogy van remény elkerülni egy 5000ft os beruházást, mert ha 2mp tovább nyomom a kávédarálót akkor a faszén máris más sűrűséget fog mutatni.
Tényleg, milyen szemcseméretű szénre mérted ki ezt az értéket?
És hogy mérted a szén szemcseméretét?
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
A recept írójának: Most azt akarod hogy jóóóóóóól megdicsérjünk?
oké: Ügyes vagy! De ne írj többet ilyeneket, köszönjük!
xy: Te is ügyes vagy!
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Ja hogyan gyújtsuk fel magunkat...
|