840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
elég esélyes na mindegy ne oltsuk mer elfajul edemkévé bár azér ahoz kell a kapacitás
|
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Megkérdezhetem hány éves a testvéred? Ja és honnan tudja a jelszavad? Csak azt ne mond hogy titokban feltelepített egy Keyloggert?! |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
ájj ez is elég jellemző... így kezdődött az edemkés dolog is, csak az durvább. "Nem tucc írni se hülyegyerek."
Ne fajulj már, ember. Itt nem az számít hogy hejesen írsz vagy nem. Igen pontos jével!
|
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Hi! Na ez már lejárt szöveg! Ha valaki valamit hazudik akkor mikor már rájön mekkora baromságot mondott akkor modja a következöt:
Há nem is én montam! Hát az osztájtársam (tesom vagy akárki) Vot! Há mit vagy rám méges nem is én votam!
|
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
A kender madzagra ragasztott NC-s lőpor ! Én azt használom ,igaz nem életbiztosítás,de nekem jó!A MP-t vagy aBP-t begyújtja...!
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
na ja, csak ez eredetileg úgy van, hogy meg lehet-e gyújtani a kockacukrot? hát nem, de ha belemártod cigihamuba, ami ugye már egyszer elégett, akkor csont nélkül sikerül, az hogy kékes a láng, csak másodlagos, a kisérlet szemszögéből |
|
|
53 db. hozzászólás
19 pont
Zöldfülű
2009.04.10.
kitiltott |
Azt olvastam egy könyvben hogy: cigicsikket vagy hamut már nemtudom egy kristálycukor tetejére rakod begyújtod és kék színnel és (nem próbáltam)--->+KCLO3 mert ez nem szól bele a színbe éspvc ragasztó az sötétkék lenne??de nem tudok arányokat,ezeket csak feltételezem...majd megnézem a könyvben hogy is van ez.... |
|
|
78 db. hozzászólás
123 pont
Zöldfülű
2008.12.13.
tag |
Írhattad volna mondjuk a Vegyes topicba, de mindegy itt is megkapod a választ. Ezek tömeg%-ok. De am sok helyen le is van írva h pl 100g elkészítésének az arányai 50/20/30 ez az adott anyagokból grammot jelent. A moláris összetéltel más tészta.Ha ezeket elosztod adott anyag moláris tömegével megkapod, hogy miből hány mol kell.
hoppá látom megelőztél Danee |
|
|
529 db. hozzászólás
128 pont
Pirotechnikás
2008.11.29.
PM Tag |
És még hogy te recsegőt készítettél,miközben ezt nem tudod.....Ez a kérdésed azt bizonyítja,hogy neked abszolút nincs tapasztalatod a témában,konkrétan semmit nem csináltál,nemhogy cracklinget.Tudod,általában nem azzal szoktak kezdeni....
Hasonlítsd már össze az általad írt arányt,azzal ha molban nézed.Egész más jön ki.
Moláris tömegekkel számolva 505 g KNO3,64 g kén,és 36 g szén lenne az arányod.Na most,ha lenne tapasztalatod ilyen téren,akkor tudnád hogy ebben az elegyben túl sok a kálium-nitrát,és ez így nem fog égni.Azaz,tömeg%-ban kell nézni,nem térfogat%-ban,nem molokban.
És hülyének nézel mindenkit,és most időt kérsz,mire beszerzed a cuccokat a recsegőhöz,illetve megcsinálod.Mese habbal,bár ez eddig is nyilvánvaló volt.
Ajánlom bizmut-trioxiddal készítsd,én a helyedben ekkora mértékű tudással(de ezt józan ésszel is ki lehetett volna következtetni)nem szórakoznék míniummal,egyrészt az élettani hatása miatt,másrészt érzékeny is a vele készült dolog. Előzmény: #9346
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605128
Látogatók ma: 17
|