190 db. hozzászólás
128 pont
Labortöltelék
2008.10.01.
tag |
Használd már a szerkesztés gombot!
A vihar gyufa arra való, hogy erősebb szélben sem alszik el!
Benne van a nevében VIHARgyufa!
|
|
|
10 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.08.03.
kitiltott |
ti?
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
10 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.08.03.
kitiltott |
nem tom.
|
|
10 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.08.03.
kitiltott |
a vihargyufa focimecsre való?
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
A durvára őrölt mogyi BP is jó.
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
De épp ezek az aranyköpések rontják az oldal színvonalát, mert ha valaki idegen feljön az oldalra, szinte biztos, hogy a receptolvasóval kezdi és szétnéz, hogy mik vannak errefelé!
Ha valaki megnézi ezeket a recepteket, és jó kakik, akkor uti, hogy elmegy az oldalról, vagy ír egy lehangoló cikket hogy ezek a pyrocenteres balbréék mennyire kis szarok, mert gyufát dugdosnak a lufiba és ennek örülnek! Sztem nem kellene ilyen dolgoknak megtörténnie!
De most ezt tényleg csak egy vélemyényként mondom. Úgyérzem, hogy ezeknek a soroknak lesznek következményei, dehát ki kell mondani!
// prezpet! OFF!!! // [mod. Gabtech] Előzmény: #9488
|
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Gabtech, már neharagudj, de tudom hogy mindennnek következménye lesz, és nem is szeretnék tiltást, de én akár ezekről beszéltem!
Az az egyik ilyesmi!
Ittvan mégegy!
És mégegy!
Piedonéval már beszéltem a receptekről, úgyhogy megkérek mindenkit, hogy ne nagyon haragudjon rám, hogy ezt felhoztam, de sztem nem kellene ilyeneket berakni. Ja és nemhinném, hogy mindenki megkérte vmelyik moderátort, hogy rakják be a receptet mert feketecsillagot akar kapni! Előzmény: #9486
|
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Nemtudom, hogy melyik modi rak be ilyeneket! Sztem nem csak a kisköcsög gyerekre kellene haragudni, hanem aki az ilyeneket berakja a receptolvasóba! Moderáljuk a moderátorokatÍ!!!! |
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Az enyem is gyari, de az eg viz alatt is. Egy pohar viz alatt is eg rendesen, sot megy egy veder viz alatt is |
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
az én gyári viscom nem vízálló. Elég sokat kínlodtam is vele. Elektrotechnikani üzletben lehet venni zsugorcsövet, ami melegítés hatására összezsugorodik, azt szoktam rámelegíteni, ez vált be a legjobban.
//h.sz.-be nem írunk arányokat//
|
|
17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.08.
tag |
Szerintem úgy gondolta, hogy a két vége kint van a vízből, csak a közepét lepi el.
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. Előzmény: #9152
|
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Akkor is. A folia felmelegszik szétolvad rajt a lufi azt jovan. A gyufa ha nem tömöríted akkor egyszerre elég. Szerintem max lök rajt egyet. 2 doboz gyufábol inkább rakétát csinálnék. De te tudod. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605114
Látogatók ma: 3
|