8 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.08.12.
tag |
De tulajdonképpen azért kell a szódabikarbóna hogy kisebb hőfokon égjen nem? |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
Piromán
2009.06.24.
tag |
próbáld ki!
de amúgy minek az neked? nem elég a sima candy? az pont jó, nem kell azt elrontani. |
|
|
8 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.08.12.
tag |
csá ha füstbombát csinálok és teszek bele szódabikarbónát akkor az egész trutyit felfúja de a videóban nem fúja fel . Utánna néztem hogy két fajta szódabikarbóna van étkezési és tisztítási célokra. és melyikkel lehetne ? |
|
|
2444 db. hozzászólás
Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Szép kis recept, csak sajna nem túl ideális. A permanganát bomlásából elég kevés oxigén szabadul fel, másrészt sok égéstermék marad utána. A másik, hogy alu port nem ajánlatos keverni a színes csillagokhoz, mert nagyon elrontják a színét, kifakítják.
Ami mellete szól az az, hogy permanganátot még mindíg egyszerűbb venni mint klorátot és így valamennyire lehet színes elegyeket keverni. Permanganát beszerzéséről érdeklődjetek Col-nál, van egy pár jó tippe, hogy honnan lehet szedni.
Ami viszont nagy baki az a vízérzékenysége. A permanganátos elegyeket ezért is ajánlatos fémmentesre keverni.
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
277 db. hozzászólás
162 pont
Piromán
2007.11.04.
tag |
nekem kb 3 hónapig volt egy adag a szekrényben, ugyanúgy működött
|
|
311 db. hozzászólás
322 pont
Haladó
2007.04.10.
tag |
Azt tudom, ha hipermangán hajlamos magától bomlani. Ezt a csillagot meddig lehet tárolni?
|
|
17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.08.
tag |
Gabtech! MP=lisztlőpor.
Ez egy hozzászólás a(z) "Gyufás-rakéta" című tűzijáték recepthez. |
|
|
5 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.08.02.
kitiltott |
Kedves Gabtech
Tudtommal nem követtem el semmi hibát, mivel ez a receptek topic, és tudtommal a bertoletsó+ vörösfoszfor az recept!!! Vagy nem? Attól hogy felteszek mellette egy kérdést, nehogy már semlegesítse a receptet, amit odaírtam! Ez a figyelmeztetés akkor lett volna jogos a részedről, ha először leírom a receptet egy ablakba, majd írok egy másodikat ezzel a kérdéssel, na az úgy tényleg az lett volna, de írtam receptet!! Mellesleg lehetett volna válaszolni normálisan is, hogy mi az a bertolet só, és képzeld, még meg is köszöntem volna. A törlésről meg annyit, hogy eddig 2szer voltam törölve, 0630erik néven voltam először, és nem kaptam semmi értesítést, levelet is írtam, de nem válaszoltatok, és az égvilágon nem követtem el semmi szabálysértést, nem káromkodtam, nem szívóztam a módikkal, és nem írtam be semmi robbanóanyag receptet, ennek ellenére poénból törölve lettem!! Semmi igazság nincs ebben Előzmény: #9500
|
|
|
138 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2008.12.21.
tag |
Ugyanezt a hatást el tudod érni gyufafej és gyufaoldalán lévő por összekeverésével is sokkal egyszerűbben.
// Használd a "Válasz erre" gombot! // [mod. Gabtech] |
|
|
5 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.08.02.
kitiltott |
Hy, valaki nem tudja mi az a bertolet só? Valami olyan anyag, ami nagyon erélyes oxidáló szer,mert ha vörös foszforral van keverve, és fóliába be van göngyölve, és hozzávágod valaminek,akkor az durran,de akkorát hogy bedugul az ember füle, de ha van vagy 3 gr az egész,meg is süketíti . |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Igazából ez nem méhecske, hanem lepke, vagy pillangó.
A méhecske nem forog, csak egyenesen megy, esetleg pár fokot kanyarodik, mivel az egyik szérnya lefelé van hajlítva, jah meg 1-2 m-t emelkedik közben. (legalábbis én így tudom)
De amúgy jó a recept, csak a szárny elkészítését hiányolom.
Ez egy hozzászólás a(z) ""méhecske" " című tűzijáték recepthez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605116
Látogatók ma: 5
|