529 db. hozzászólás
128 pont
    Pirotechnikás
2008.11.29.
PM Tag |
Rutinos,neked ez hogy működött?Mert már próbáltam,és nekem legalábis nem volt fehér.Viszont amit tudok ajánlani fehéret az a Better Pearl(próbáltam),és a többi bárium-nitrátos glitter csillag(Winokur 8-at is próbáltam).
Ez egy hozzászólás a(z) "Winokur 25 glitter (fehér)" című tűzijáték recepthez. |
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
In pyrotechnics, sodium bicarbonate is used for some yellow compositions, as a delay agent in glitters, and as a burn rate modifier.
Aki gondolja hagyja ki mindkét összetevőt és nézze meg mi történik!
Ez egy hozzászólás a(z) "Winokur 25 glitter (fehér)" című tűzijáték recepthez. |
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Mit katalizál benne? :)
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Szerintem azért, hogy katalizálja az égést.
A nátrium-hidrogén-karbonát pedig lassítsa az égését.
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Vasoxid minek bele? Meg szodabikrarbona?
|
|

277 db. hozzászólás
162 pont
  Piromán
2007.11.04.
tag |
az AN-al annyi a gong hogy eléggé higroszkópos, magyarul megköti a levegő nedvességtartalmát. Ha még a levegőből is megköti a a vizet, elég nehezen fogod megcsinálni a 3. recit, kötve hiszem h könnyen ki tudnád szárítani
Ez egy hozzászólás a(z) "ammónium-nitrátos füstbombák" című tűzijáték recepthez. |
|
|
78 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.11.29.
tag |
nekem nem tocsogott a víztől de mindegy akkor ezekszerint a candys receptet ne használjátok
Ez egy hozzászólás a(z) "ammónium-nitrátos füstbombák" című tűzijáték recepthez. |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
az a baj h amint ledarálod az AN-t ill. kiveszed tocsogni fog a vízben.....
megolvasztod mint a candyt? nem ajánlom ezt senkinek!
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Én Stopin-nak használom.
Könnyű elkészíteni,ajánlom mindenkinek aki gyújtózsinórhiányban szemved.
Én szoktam csillagelegyet keverni a lőporhoz,sokkal szebb a szine amikor ég.
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|
78 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2008.11.29.
tag |
jónak tünik ez a cucc szerintem elég jó a gyufával kapcsolatba egy szer még nagyon suttyó voltam kalapáccsal akartam a gyufákról leszedni a port úgy hogy a dobozba voltak és egy nagyot rávágtam és booom begyulladt 
Ez egy hozzászólás egy törölt recepthez. |
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Hát nem egy életbiztosítás, de már igen. Kmno4-es flash-ből készült csillagot csináltam, de semmi köze a cracklinghez. Mégcsak nem is robban, bár nem tudom hogy te mire gondolsz robbanás alatt |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
col amugy azt próbáltad hogy valami brutál flesses csillagot bevonni jó lassú égésű BP vel? mert ha minden igaz az robban. |
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Tulajdonképpen megvan az eredeti bevonója, csak nem olcsó, kclo4-mgal-red gumm. na azzal tökéletesen indul, csak többe kerül mint a crackling |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 112
Ebből tag: 0
Látogatók: 1531391
Látogatók ma: 992
|