68 db. hozzászólás
1 pont
Zöldfülű
2009.07.01.
tag |
Üdv! valaki tudna nekem leirni egy puskapor recptet olvastam a receptolvasoban egyet, de ott nemvoltak ponots arányok az összetevők bveszerzési helyét is tudom szoval csak arányok kellenének hogy mégis hogy kell csinálni! előre is kösztönöm!
|
|
|
68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
ez a beszéd !! |
|
|
68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
OK lio, akkor szent a béke?? |
|
|
162 db. hozzászólás
Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Én se, de ha így betámadnak, vagy ismerőst, én visszaszólok, hisz én nem szóltalak le, és én is tudom hogy nem dirket hanem figyelmetlenségből küldted kétszer, valszeg kétszer nyomtad a mehet gombot ,emrt lassú a neted, nem töltötte be, és ekkor az ember csak azért is megnyomja még egyszer, és jön a baj, velem is előfordult már! |
|
|
68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
Köszi, örömmel hallom |
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Nem haragszunk! Vagy legalábis én nem. |
|
|
68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
És igaz, tényleg túlreagáltam, ne haragudjatok. |
|
|
68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
Nem kell így túlreagálni,nem akartam megbántani, csak nem kéne néhány embernek ennyire durván válaszolnia. És nem direkt küldtem el kétszer, nem is lehet egy másodpercen belül ezt megcsinálni. Csak a balesetes fórumba is mikor írtam, engem is lecseszett, és sz@rul esett.
// Az egyik hsz. törölve. // [mod. Gabtech] |
|
|
162 db. hozzászólás
Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Mi bajod van erik?
pont magadat jellemezted, és ahogy látom nyomatékosan, mert muszáj volt kétszer elküldened!
Mindig bele akarsz szólni a nagyfiúk dolgába, és persze hogy belédkötnek, hisz TE nem konyítasz túl sokat az itteni dolgokhoz |
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Maradj már. Most végignézetm a témákat mindnél te utolsó hozászolásod van. |
|
|
68 db. hozzászólás
2 pont
Zöldfülű
2009.06.03.
kitiltott |
Mert van egy olyan érzésem hogy nem konyítasz túl sokat az itt leírtakhoz,és hogy pontot meg hozzászólást szerezz magadnak, ilyen olcsó kis trükkökhöz folyamodsz...
Na ez hogy tetszik, ugye nem jó érzés ha valakit kritizálnak, vagy IGEN!?
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605119
Látogatók ma: 8
|