Benned akkor most valami táltos félt kellene tisztelnünk? Am. a wooduu-nak meg mi köze a kénsavhoz? Blekk Medzsikkel én is foglalkoztam egy kicsit, anno, csirkeáldozat meg ilyenek, de nem találtam kénsavas lelki varázslatot, bár a zoombi készítésig nem jutottam el. (elfogyott anyám összes tojója) Írhatnál valamit a tudományodról, de ne ebbe a topic-ba. Kösz
A lenin-féle kémia feltárja önmagát! 20 évig szolgáltam az orosz titkoshadseregben,olyan titkos kémiai laborokban,amikről az otthoni kis "labor"jaitokban ti csak álmodoztok. A kémiai és metafizikai kutatásokkal megidéztük a feketemágiát. Nem hinnétek el,ha tudnátok,hogy mekkora pusztítást tudnak végezni ezek az anyagok!!
Üdv! Eléggé elvagy telve magadtol! Első hozzászolásban kritizálsz de nemám magadfajtát. Mole98 már felmutatott pár szép dolgot. Te még semmit és össze vissza irod a hülyeségeidet! Ájál már le!
NH3 honnan probaltad kimasolni ezt a reakciot? Nem sikerult. Vegyitek ket valoszinuleg nem letezo vegyuletet, amelyekben nincs kenatom es kapsz egy harmadikat amiben van, hat ez szarvashiba, meg a hozzaerto felhasznaloktol is.
mole98,te olyan balgaságokat írsz,hogy először nem hittem a szememnek! tanultál egyáltalán kémiát??? ez a fórum hozzáértő embereknek készült,nem pedig olyanoknak,akik összevissza írkálnak nem létező vegyületekről!